Bankalardan Faizsiz Kredi Kampanyası! 16 Kasım 2020 Ziraat Bankası, Kuveyt Türk, Halkbank ve TEB Kredi Kampanyaları. Başvuru Koşulları Neler?

Bankalardan Faizsiz Kredi Kampanyası! 16 Kasım 2020 Ziraat Bankası, Kuveyt Türk, Halkbank ve TEB Kredi Kampanyaları. Başvuru Koşulları Neler?

Nakit ihtiyacı olan birçok vatandaş, bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Özellikle pandemi süreci sebebiyle ekonomik olarak zor günler geçirildiği için bankalardan da arka arkaya yeni kredi imkanları sunuluyor. Ancak kredi kullanacak kişiler için faiz oranları oldukça önemli. Peki, hangi bankalar faizsiz kredi imkanı sunuyor? Ziraat Bankası, Kuveyt Türk, Halkbank ve TEB’in güncel kredi kampanyalarına dair tüm detaylar…

COVID-19 virüsünün sebep olduğu salgın sebebiyle hem dünyada hem de Türkiye’de ekonomik ve sosyal açıdan büyük sıkıntılar yaşandı. Salgının ekonomik etkileri hala sürerken, vatandaşlar ise bu süreci atlatabilmenin yollarını arıyorlar. Bankalar ise maddi olarak zor durumda olan vatandaşlar için her geçen gün yeni bir kredi imkanı sunuyor. Nakit ihtiyacı olan kişiler, bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ediyor.

Devlet Destekli Faizsiz Kredi İmkanı

Kredi kampanyalarındaki en önemli tercih sebebi ise kredi faiz oranlarının düşük olması. Vatandaşlar kredi kullanacakları zaman en çok kredi faiz oranlarına dikkat ediyorlar. Taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler, bankaların kredi faiz oranlarını araştırıyor. Bankalar ise salgın süreciyle mücadele kapsamında devletten aldıkları destekle faizsiz kredi vermeye başladı. Maddi anlamda zor bir dönem geçiren ve kredi ihtiyacı bulunan vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak olan faizsiz kredi kampanyaları hangi bankalarda bulunuyor?

Ziraat Bankası Faizsiz Kredi Kampanyası

En çok tercih edilen kamu bankası olan Ziraat Bankası, müşterilerine birçok farklı kredi kampanyası sunuyor. Bunlardan en önemlisi de Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB), Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifleri ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteği ile sunulan faizsiz kredi kampanyası. Kredi hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Halkbank Faizsiz Kredi Kampanyası

Faizsiz kredi imkanı sunan bir diğer kamu bankası da Halkbank. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara Ziraat Bankası gibi Halkbank da TESKOMB ve KOSGEB desteği ile faizsiz kredi veriyor. Halkbank, birçok kredi kampanyasının yanında faizsiz kredilerinde de müşterilerine avantajlı koşullarda kredi kullandırıyor. Faizsiz kredi kampanyasına başvurmak isteyenler, en yakın Halkbank şubesine giderek detaylı bilgi alabilirler.

Kuveyt Türk Faizsiz Kredi Kampanyası

Katılım bankaları arasında en çok tercih edilenlerden biri olan Kuveyt Türk, müşterilerine faizsiz kredi kampanyası sunuyor. Faiz ödemek istemeyen müşterilere İslami koşullara uygun kredi sunuluyor. Kredinin kullanılacağı mülkü kendisi alarak üstüne kar payı ekleyen banka, daha sonrasında krediyi kullanacak kişiye satıyor. Bu yöntemle de müşterisine faizsiz kredi vermiş oluyor. 

Öte yandan Kuveyt Türk, müşterilerinin tercihlerine göre kredilerin geri ödeme koşullarını belirleyerek uygun koşullarda kredi imkanları sunmasıyla dikkat çekiyor. Kuveyt Türk’ten kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, en yakın şubeye giderek bilgi alabilir ve başvuru yapabilirler.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Faizsiz Kredi Kampanyası

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara faizsiz kredi imkanı sunan bir diğer banka da Türk Ekonomi Bankası. Pandemi süreci sebebiyle maddi olarak zor durumda olan kişilerin ihtiyaçlarını karşılaması için sunulan kredi kampanyaları kapsamında devlet tarafından bankalara destek sağlanıyor. TEB de devlet desteğiyle müşterilerine faizsiz kredi kampanyası sunuyor. Kredi hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, en yakın TEB şubesine giderek işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.