Başvuran herkes alıyor..! Akbank'tan tek bir mesajla anında 500 TL alabilirsiniz!

Başvuran herkes alıyor..! Akbank'tan tek bir mesajla anında 500 TL alabilirsiniz!

Akbank tarafından yapılan duyuruya göre hiçbir ek ödeme alınmadan kendi müşterilerine sadece tek bir SMS ile anında 500 TL veriyor! Bu noktada Akbank 500 TL sms para seçeneğinden kimler faydalanabilir?

Anlık nakit ihtiyaçları için genelde kredi notu iyi olan vatandaşlar bankaların yolunu tutuyor. Kredi faiz oranları yüksek olduğu zaman kredi çekme noktasında sorun yaşayan vatandaşlar, aciliyetli durumlarda ne yazık ki tüm yüksek faiz oranlarını göz ardı ediyor. Ancak küçük nakit gereksinimleri için anında 500 TL kredi sunan Akbank için koşullar bu şekilde değildir. Akbank tarafından yapılan duyuruya göre hiçbir ek ödeme alınmadan kendi müşterilerine sadece tek bir SMS ile anında 500 TL veriyor! Bu noktada Akbank 500 TL sms para seçeneğinden kimler faydalanabilir? Şartları nelerdir? Başvurular nasıl yapılır?

Akbank 500 TL mini kredi detayları

Akbank kendi kredi kartı müşterilerine mini bir kredi fırsatı sunuyor. 500 TL mini kredi sadece Akbank Axsess kredi kartı kullanan müşterileri için sunuluyor. Bu kredi anlık acil para ihtiyaçlarınız için hemen hiçbir ek ödeme yapmadan tek bir mesaj ile alabileceğiniz bir fırsat sunuyor. 500 TL alt limitiyle başlayan kredinizi ihtiyacınıza göre daha yüksek tutarda da tercih edebilirsiniz. 500 TL çekmeniz halinde ise bunu 3 eşit taksit ile ödemeniz mümkündür. 500 TL için hiçbir ek ödeme bulunmazken Akbank’tan çekeceğiniz 200 TL ile 15.000 TL aralığındaki kredileriniz için %1,46 faiz oranı sunuluyor.

Akbank 500 TL mini kredi başvurusu nasıl yapılır?

Akbank anında 500 TL mini kredi başvurusu nasıl yapılır sorusu krediyi kullanmak isteyen vatandaşların merak ettiği detaylar arasında yer alıyor. Anlık olarak çekebileceğiniz bu kredi için hemen ‘’PARA-kartın son altı hanesi ‘’ yazarak 5990’a SMS atabilirsiniz. Eğer mini kredisini 3 değil de 9 taksitle ödemeyi istiyorsanız da başvuru mesajınızı şu şekilde ’9PARA-kartın son altı hanesi ‘’ yine 5990’a SMS atabilirsiniz.

Akbank kredi faiz oranları 2020

Akbank üzerinden kredi çekmeyi düşünen vatandaşlar için ise güncel faiz oranlarını da ele aldık. Akbank taşıt kredisi, konut kredisi ve ihtiyaç kredisi için farklı faiz oranları ve vade seçenekleri sunuyor. Genel olarak güncel kredi faiz oranları ve detayları ise şu şekilde yansıyor.

  • Akbank taşıt kredisi; Akbank sıfır kilometre araç satın almayı düşünen müşterileri için vade seçeneklerine bağlı olarak farklı faiz oranları sunuyor. 12 ay vadede %1,35, 24 ay vadede %1.35.36 ay vadede %1,33, 48 ay vadede %1,33 ve 60 ay vadede ise yine %1,33 faiz imkânı sunuyor. Taşıt kredinizi 120.000 TL’ye kadar kullanabilirsiniz.
  • Akbank konut kredisi; Akbank yine kendi müşterileri tarafından konut kredi için tercih edilen bankalardan biri olarak dikkat çekiyor. 2020 güncel konut kredisi faiz oranları detaylarına bakılınca diğer bankalara oranla daha düşük olduğu görülüyor. Konut kredisi için Akbank 120 aya varan vade seçenekleri sunarken aynı zamanda %1,25 gibi düşük bir faiz oranı fırsatı da sunuyor.
  • Akbank ihtiyaç kredisi; Akbank ihtiyaç kredisi seneklerini de sigortalı ve sigortasız olarak sunuyor. Her iki koşulda sunulan kredi faiz oranları da farklılık gösteriyor. Eğer sigortasız hızlı ihtiyaç kredisi kullanmak isterseniz %1,89 faiz oranı uygularken sigortalı kredinizi kullanmayı tercihe derseniz de %1,79 faiz imkânı sunuyor. Akbank en kolay ihtiyaç kredisi veren bankalardan biri oldu için sıklıkla kredi noktasında ilk tercih oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.