Beklenen Haber Geldi! Halkbank Destek Kredisi Verecek! Yeni Kredi Paketleri Belli Oldu! İşte Tüm Detaylar...

Beklenen Haber Geldi! Halkbank Destek Kredisi Verecek! Yeni Kredi Paketleri Belli Oldu! İşte Tüm Detaylar...

Halkbank düşük faizli 7 kredi paketi hazırladığını duyurdu. 100 bin TL ye kadar ihtiyaç kredisi paketleri, ödeme seçenekleri, başvuru şartları açıklandı mı? Faiz oranında beklenmedik bir indirim yaptı. İşte tüm detaylar…

İşte Başvuru Şartları

Pandemi nedeniyle dünya genelinde ekonomik sıkıntılar oluştu ve bu nedenle nakit ihtiyacı oluştu. Halkbank ülkemizde nakit ihtiyacı olan vatandaşlarımız için 7 farklı ihtiyaç kredisi paketi açıkladı. Açıklanan kredi paketleri düşük faiz oranları ve ödeme kolaylığıyla vatandaşların dikkatini çekiyor. Ayrıca kredi paketlerinde erteleme, azalan taksit, artan taksit ve uzun vade gibi kolaylıklar vatandaşlara sunuluyor. Nakit para ihtiyacı olan vatandaşlara pandemi döneminde kolaylık sağlayan a Halkbank’ın açıkladığı ihtiyaç kredisi başvuru şartları ve ödeme şekilleri nelerdir?

Halkbank Müşterilerine Özel Fırsatlar

Halkbank özellikle maaş müşterilerine özel fırsatlar sunuyor. Bu nedenle pek çok vatandaş tarafından tercih ediliyor. Halkbank müşterilerine özel aniden oluşan nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla düşük faizli, düşük limitli krediler sunuyor. Normal kredi paketlerinde ise müşterilerine özel 3000 TL’den 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi sunuyor.

En Çok Merak Edilen O Konu

Kredi araştırması yapılırken önemli etkenler faiz oranları ve ödeme planlarıdır. Ödeme planlarında vatandaşlara sunulan kolaylık sağlayan Halkbank vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı. Halkbank 5 farklı ödeme planı açıkladı. İşte Halkbank’ın açıkladığı ödeme planı;

  • Azalan taksitle ödeme
  • Artan taksitle ödeme
  • Her ay eşit taksitle ödeme planı
  • 3 ayda bir ödeme planı
  • Serbest ödeme planı

Yukarıda belirtilen ödeme seçeneklerinden kendilerine uygun olanı seçebilirler.

İşte Tüm Kredi Paketleri

Halkbank tarafından vatandaşları desteklemek için oluşturulmuş ihtiyaç kredi paketlerinin işte tüm detayları:

Sosyal hayata destek kredi paketi;30 Bin TL ye kadar olan bu kredi paketi için 36 aya varan vade fırsatları sunulurken %1,44 faiz oranları uygulanıyor. Bankamız müşterisi olup anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınan proforma fatura/kesin fatura ile  %1,74 faiz oranıyla kullanılabilir.

Halkbank maaş müşterilerine özel kredi; 100 Bin TL üst limitli olarak sunulan bu kredi için yine 36 aya varan vade imkânları sunuluyor. Güncel faiz oranları ise %1,71 olarak yansıyor. Kamu çalışanlarına özel kredi paketi; Yine 100 Bin TL üst limitli olan bu kredi paketi için de 36 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.

 Kamu çalışanlara özel olarak sunulan kredi için ise faiz oranları %1,77 uygulanıyor. Özel sektör çalışanlarına özel kredi paketi; Özel sektör çalışanlarına özel sunulan bu kredi paketi için de 100 Bin TL üst limit sunuluyor. Kredi ödeme planı için 36 ay vade seçeneği sunulurken %1,77 faiz oranı uygulanıyor.

Hızlı kredi; Hızlı kredi için hemen 50 Bin TL ye kadar destek sağlanıyor. Bu kredi için yine 36 aya varan vade seçeneğinden faydalanmanız mümkündür. En az 1.000 TL en fazla 50.000 TL kredi başvurusu yapılabilir. Faiz oranı ise %1,77 olarak yansıyor.

Mini kredi paketi; Anlık para ihtiyaçlarında çekilen mini kredi paketi için 5.000 TL ye kadar limitiniz bulunuyor. Bu kredi için 10 aya varan vade imkânı sunulurken %1,71 düşük faiz oranı uygulanıyor.

Bireysel destek kredileri; 100 Bin TL’ye varan üst limitli bu kredi için son derece düşük olan faiz oranı %1,75 olarak yansıyor. Ayrıca 36 aya varan vade seçeneği de sunuluyor. Kaynak: Halkbank Yine Farkını Ortaya Koydu..! Halkbank Faiz Oranlarını Güncelledi Tam 7 Kredi Paketini Açıkladı..! 30 Bin 50 Bin 100 Bin TL İhtiyaç Kredi Fırsatlarının Detayları...

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.