Beklenen Haber Geldi!Halkbank’tan 225.000 TL’lik Kredi Fırsatı! Üstelik 60 Ay Vadeli! İşte Bütün Detaylar…

Beklenen Haber Geldi!Halkbank’tan 225.000 TL’lik Kredi Fırsatı! Üstelik 60 Ay Vadeli! İşte Bütün Detaylar…

Halkbank’tan pandemi nedeniyle zor günler yaşayan vatandaşa büyük bir müjde geldi. Halkbank 60 ay vadeli 225.000 TL’lik kredi imkanı sağlayacak. Krediden yararlanacak olanlar pandemi nedeniyle büyük yara almış esnaflar. Peki 225.000 TL 60 ay vadeli kredinin başvuru detayları neler?

Halkbank, geçirilen koronavirüs salgını nedeniyle işleri büyük bir darbe alan esnafa destek sağlıyor. Özel bankalar da bu süreçte vatandaşa pek çok kredi fırsatı sundu. Bankalar bu süreçte yüksek kredi limiti sunarken, faizleri daha düşük tutuyor ve daha fazla vade veriyor. Vatandaşın geçirdiği zor günlerde onlara destek olacak kampanyalar devam ediyor.

Halkbank da esnafa destek mahiyetinde 225.000 TL ve 60 ay vadeli bir kredi paketi oluşturdu. İnsanları zor durumda bırakmamak ve esnafı güçlendirmek adına 60 ay vade ile gelen bu kredi paketi, eğer istenirse daha az vade ile de ödenebilir. İsteyen 60 ayda borcunu ödeyebiliyor. İsteyen de Halkbank’tan taksitli, ötelemeli kredi çekebiliyor. Sadece esnaf ve zanaatkarlara özel verilen kredilerde 3 ay ve 6 ay arasında ödeme seçenekleri bulunuyor. İsteğe göre 125 bin, 150 bin, 175 bin hatta 225 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuluyor.

Halkbank’ın 225.000 TL’lik Kredisinin Başvurularının Şartları Neler?

Sadece esnaf ve zanaatkarlara özel olarak oluşturulan 225.00 TL’lik kredi kampanyasına başvurmak için Halkbank’ın istediği şartlar şunlardır:

  • Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na ve Esnaf ve Sanatkarlar Sicil Müdürlüğü’ne kayıtlı olmuş olmak.
  • En az 3 ay faaliyette bulunmuş olmak.
  • İkametgahı ve işinin yer aldığı ilçede faaliyet gösteren esnaf ve zanaatkarlara, kredi ve kefalet kooperatifine ortak olan medeni hakları kullanma ehliyeti olmuş olmak.

Halkbank’ın istediği tüm detaylar bunlar. 

Siz de bu şartları taşıyorsanız en yakın Halkbank şubesine gidip krediden yararlanmak için başvurabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.