ING bank, Finansbank, İş Bankası Kefilsiz, Belgesiz Düşük Faizli kredi kampanyasını başlattı! 50 bin lira yoğun talep oldu

ING bank, Finansbank, İş Bankası Kefilsiz, Belgesiz Düşük Faizli kredi kampanyasını başlattı! 50 bin lira yoğun talep oldu

İng Bank, İş Bankası ve QNB Finansbank’tan belgesiz, kefilsiz, düşük faizle 50 bin lira kredi vermeye başladı. Kredilere başvurular ve kullanım haberimizde yer alıyor.

Merkez Bankasının faiz düşürme kararı sonrası bankalarda sırayla bu karara uymaya başladı. Devlet Bankalarınca atılan adımlar sonrası özel bankalarda bu duruma el atarken İng Bank, İş Bankası ve QNB Finansbank’tan belgesiz, kefilsiz, düşük faizle 50 bin lira kredi vermeye başladı. Kredilere başvurular ve kullanım aynı zamanda mobil bankacılıktan anlık olarak yapılabildiği için ayrı bir avantaj olarak dikkatleri üzerine topladı. 

İNG Bank Anında Kredi

Faiz düşmesi sonrası kredi ürünlerinin faizlerini düşüren İng Bank, şubeye gitmeden mobil bankacılık sayesinde anında kredi imkanı veriyor. Bu anlamda internet bankacılığı kullanıcıları avantajlı iken henüz İng müşterisi olmayanlar bu durumdan uzak kalabiliyor. Avantajlardan faydalanmak için hesap açarak bu hesaba dijital bankacılığı tanıtmak gerekiyor. 50 Bin lira üst limit olan krediyi dilerseniz daha düşük miktarlarda da alabiliyorsunuz. Vade oranı da maksimum 3 yıl iken sizin muhasebenize göre daha düşük taksitli olabiliyor. İNG kredi faizi % 1,35 olarak veriliyor. 15 Bin lira olarak kullanacağınız kredi için 36 ay vadede 574,22 TL ödeme yapmanız gerekiyor. 

QNB Finansbank Anında Kredi

Dijital ürünler sayesinde anında kredi imkanı veren diğer bir bankada QNB Finansbank. Bankanın dijital bankacılık ürünü olan ENPARA’da aynı şekilde hareket ediyor. Fakat burada faiz farkı yaşamanız mümkün. Farklı isimler altında kredi ürünü sunan banka, kolay ödemeli, tanışma, doğum günü, borç kapatma ve transferi, Kamu çalışanı ve 3 ay ödemesiz olarak müşterinin isteği doğrultusunda kredi pazarlıyor. QNB Finansbank kredi faizi oranı 1,39. Yine 50 Bin liraya kadar anında kredi imkanı bulunurken 36 ay vadede ödeyeceğiniz aylık tutar 1.858,59 TL oluyor. Üç yılın sonunda toplam 66.909.16 TL ödeme yapıyorsunuz. Ödeyeceğiniz toplam faiz oranı ise 16 bin 909 lira. 

İş Bankası Anında Kredi İmkanı

Dijital kredicilik ürünlerini pazarlamada ilk sıralarda yer alan İş Bankası talep edenlere 1,60 faiz oranı ile kredi imkanı sunuyor. Burada alacağınız 50 bin lira için 3 yıl için aylık 1.936,53 Lira ödeme yapıyorsunuz. 

Anında kredi imkanı daha çok mobil bankacılık üzerinden başvuru yapılarak alınıyor. Başvuru sonrası anında onaylanması ile SMS onayınız ile mail hesabınıza ödeme planı ve diğer sözleşmeler gönderiliyor. Siz SMS ile onay verdiğiniz için hepsi yasal oluyor ve kredi tutarınız da anında hesabınıza geçmiş oluyor.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.