Denizbank'tan 55 Bin TL Kredi Müjdesi! İsteyen Herkese Ödeme Yapacağını Duyurdu

Denizbank'tan 55 Bin TL Kredi Müjdesi! İsteyen Herkese Ödeme Yapacağını Duyurdu

Denizbank, müşterilerinin ailelerinin günlük ihtiyaçlarını karşılamaları için çok uygun koşullarda kredi imkanı sunmaktadır. Denizbank 55.000 TL İsteyen Herkese Ödeme Yapacağını Açıkladı. İşte detaylar...

Sizin veya ailenizin ihtiyaçları arttığında ve tüm bunları karşılamakla baş edemediğinizde birçok tüketici gibi ihtiyaç kredisine yöneliyor olabilirsiniz. Eğitimden eğlenceye, tatilden rezervasyona kadar çok uygun faiz ve geri ödeme imkanlarıyla DenizBank'tan ihtiyaç kredinizi güvence altına alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken belgelenebilir bir gelirinizin ve makul bir kredi notunuzun olması. Ayrıca kefil veya başka bir koşula gerek duymadan Denizbank ihtiyaç kredinizi çekebilir ve ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz.

Denizbank Kredi Başvurusu

Denizbank, müşterilerinin ailelerinin günlük ihtiyaçlarını karşılamaları için çok uygun koşullarda kredi imkanı sunmaktadır. Eğitimden evliliğe, sağlıktan tatile hemen her alanda kullanabileceğiniz krediye başvuru yöntemleri oldukça basittir. Kredi için size en yakın şubeye gidebilir veya şubeye gitmeden kolayca başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuzu online olarak veya cep telefonunuzun mesaj kutusuna KREDİM yazıp T.C. Kimlik numaranızı ekledikten sonra 3280'e de gönderebilirsiniz. Dilerseniz herhangi bir DenizBank şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Denizbank İhtiyaç Kredisi İçin Gerekli Evraklar
Denizbank ihtiyaç kredisinden yararlanmak için bankanın internet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurmanız veya mobil bankacılık aracını kullanmanız yeterlidir. Şubeye gitmeden de gerçekleştirebileceğiniz ihtiyaç kredinizin değerlendirme sürecinden sonra ibraz etmeniz gereken belgeler şu şekildedir:

Başvuru Formu

  • Başvuru sahibinin nüfus cüzdanı veya noter tasdikli sureti
  • İkametgah belgesi veya sabit telefon, elektrik, doğalgaz, su, cep telefonu faturalarından herhangi biri
  • Gerekirse gelir belgesi.
  • Denizbank İhtiyaç Kredisi Özellikleri

Günlük hayatta karşılaştığınız birçok ihtiyaç için çekebileceğiniz Denizbank ihtiyaç kredinizin genel özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz:

Kredinizi 36 ay vadeye kadar ödeme imkanına sahipsiniz. Geri ödemeler Bankanın kredi için belirlemiş olduğu faiz oranı %1.9’dur. Birçok banka ihtiyaç kredisi ya da diğer kredi araçları için gelen başvuruları onayladıktan sonra müşterilerinden beyan ettikleri gelirlerini belgelendirmelerini ister. Ancak Denizbank sadece gerekli gördüğü takdirde gelir belgesi talep eder. Yani bankanın kredi imkanından yararlanabilmeniz için ayrıca gelir belgeleri toplamanıza gerek yoktur. Denizbank ihtiyaç kredisi için bir kefil bulma zorunluluğu yoktur. Banka ancak gerekli gördüğü hallerde kefil ister. Kredinizi Denizbank İnternet Bankacılığı şifreniz ile birlikte kolayca tahsil edebilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.