Devlet desteği ile Ziraat bankası, Halkbank, Vakıfbank borçlarınızı tek kalem de kapatın! 31800 - 97400 TL arası kredi

Devlet desteği ile Ziraat bankası, Halkbank, Vakıfbank borçlarınızı tek kalem de kapatın! 31800 - 97400 TL arası kredi

Borç kapatma kredisi kampanyası ve bu kampanya kapsamında, 31800 TL ile 97400 TL arasındaki borçları olan kişiler, kamu bankaları ve özel bankalar tarafından desteklenecek. Bu destekle, kişiler mevcut kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarını kapatma imkanı elde edebilirler.

Borç kapatma kredisi kampanyası ve bu kampanya kapsamında, 31800 TL ile 97400 TL arasındaki borçları olan kişiler, kamu bankaları ve özel bankalar tarafından desteklenecek. Bu destekle, kişiler mevcut kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarını kapatma imkanı elde edebilirler. Ayrıca, bu bankalardan kredi veya kredi kartı borçlarının kapatılması da mümkündür. Devlet destekli bu kampanya sayesinde, faiz oranlarından yararlanarak borçlarınızı daha avantajlı şartlarda kapatabilirsiniz. İşlemlerinizin tamamlanması durumunda, aynı gün içinde destek ödemesi alabilirsiniz. Ancak, detaylı bilgi için ilgili bankaların resmi internet sitelerini veya müşteri hizmetlerini ziyaret edebilirsiniz.

Ziraat bankası, Halkbank ve Vakıfbank resmi sitesinden başvurabilirsiniz

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından yapılan bir kampanya kapsamında, nakit ihtiyacı olan kişilere hemen aynı gün içinde ödeme yapılarak borç kapatma kredisi desteği sağlanıyor. Bu kampanya kapsamında, 31800 TL, 49600 TL ve 97400 TL tutarlarındaki borç kapatma kredilerinden biri seçilebiliyor ve bu kredilere başvuran kişilere 24 veya 36 ay vadeli kredi destek ödemeleri veriliyor. Başvurular, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın resmi internet siteleri aracılığıyla gerçekleştirilebiliyor. Ancak, detaylı bilgi için ilgili bankaların resmi internet sitelerini ziyaret etmeniz, mobil bankacılık veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Özel bankalar da bu kampanyayı başlattı

Garanti Bankası, Akbank ve Yapı Kredi Bankası da diğer bankalardaki borçlarınızı kapatmak için borç kapatma kredisi imkanı sunmaktadır. Ancak, bu bankalardan kredi başvurusu yapmak için bankanın bireysel müşterisi olmak gerekiyor. Borç kapatma kredisi için başvuru yapacak kişilerin en yakın banka şubesine gitmeleri gerekmektedir. Daha detaylı bilgi almak için ilgili bankaların internet sitelerini ziyaret etmeniz, mobil bankacılık veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz önerilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.