Emekli ve çalışanlar için bankalardan özel kredi kampanyası Günde 6 TL ödeme ile hemen çekin

Emekli ve çalışanlar için bankalardan özel kredi kampanyası Günde 6 TL ödeme ile hemen çekin

Kamu bankaları ve özel bankalar pandemi döneminde vatandaşın yanında olmayı sürdürüyor. Bu nedenle ister emekli olsun, ister çalışan veya çalışmayan tüm vatandaşlara ekonomik faiz oranları ile kredi desteği vermekte. Çalıştığınız banka ile görüşerek bu kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

Kamu bankaları ve özel bankalar pandemi döneminde vatandaşın yanında olmayı sürdürüyor. Bu nedenle ister emekli olsun, ister çalışan veya çalışmayan tüm vatandaşlara ekonomik faiz oranları ile kredi desteği vermekte. Çalıştığınız banka ile görüşerek bu kampanyalardan faydalanabilirsiniz. İhtiyaç kredisi veren bankaların kampanyalarını sizler için haberimizde derledik. Haberimizin sonuna kadar okuyarak bu kredi kampanyası hakkında bizlere görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın.

Özel banka ve kamu bankaları vatandaşın nakit ihtiyacına çare olmakta. İsteyene 5 bin TL, İsteyene ise 10 bin TL kredi kampanyaları başlatıldı. Merak etmeyin kredi ödeme seçeneklerinde ise ödeme kolaylığı ve 36 ay vade ile pandemi salgın dönemini kolayca atlatabilirsiniz. İhtiyaç kredisini veren kamu ve özel bankaların faiz oranları ise şöyle;

Emekli ve Çalışanlar bu krediye nasıl başvurabilir?

Emekliler bu kredilerden faydalanabilmek için öncelikle o bankaların müşterileri olmak zorunda. Kamu bankaları olan Ziraat bankası, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat katılım bankası emekli müşterileri bu kredilere ister mobil şubeden, ister internet şubesinden veya son çare olarak size en yakın bankanızın şubesine giderek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kamu bankaları ve özel bankaların 5.000 TL için verdiği faiz oranları

  • Ziraat bankası: yüzde 1.79
  • Ziraat katılım bankası: yüzde 1.79
  • Halkbank: yüzde 1.75
  • Vakıfbank: yüzde 1.59
  • TEB bankası: yüzde 1.45

Emekli ve çalışan vatandaşlarımız bu bankalar 5.000 TL kredi çektiklerinde 36 Ay vade ile ödemeleri gerçekleştirebilirsiniz. Bankalarınıza ulaştığınızda ise emekli ve çalışanlar için esnek ödemeler, ve farklı kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

Günlük 1 sigara paketi fiyatına bile denk gelmiyor. Günlük 6 TL 20krş olarak sizleri zorlamadan bu destek kredisinden faydalanabilirsiniz.

5-bin-kredi-1.jpg5-bin-kredi-2.jpg

Bu krediden faydalanmak isteyenler en düşük 188 TL ödeme periyodu ile 36 ay vade seçeneği ve en düşük faiz oranından faydalanabilmekte. Bu zor geçen pandemi salgını döneminde sizlere ilaç niteliğinde olacaktır. Son zamanlarda bu kredi kampanyası emekli ve çalışanlar tarafından büyük ilgi görmeye başladı.

5 bin TL kredi desteği ihtiyacınızı görmez ise eğer, sizler için hazırlanan 10 bin TL’lik kredi paketinden de faydalanabilirsiniz.

Özel bankalar ve Kamu bankalarının 10 bin TL kredi faiz oranları

Kış döneminin gelmesi ile doğalgaz, elektrik, su ve diğer fatura giderlerinin artması ile covid-19 salgın döneminde çalışma ve para kazanmalar daha da zorlaştı. Bankalar kredi musluğunu sonuna kadar açmaya devam ediyor. Bir önceki konuda 5 bin TL kredi kampanyası dışında daha yüksek kredi çekmek isteyenler için ise faiz oranları da şöyle verilmekte.

10-bin-kredi-1.jpg10-bin-kredi-2.jpg

En düşük faiz veren bankalar

  • TEB bankası: yüzde 1.45
  • İş bankası: yüzde 1.50
  • İNG bank: yüzde 1.54
  • Şekerbank: yüzde 1.54
  • Vakıfbank: yüzde 1.59

Günlük 1 sigara paketi fiyatına bile denk gelmiyor. Günlük 12 TL 53krş olarak sizleri zorlamadan bu destek kredisinden faydalanabilirsiniz.

10 bin TL kredi çekmek isteyenler aylık ödemesi en düşük 376 TL olarak 36 ay vade ile bu krediden faydalanabilirsiniz.

Kamu ve özel bankaların bu kredi kampanyası hakkında bizlere görüş ve düşüncelerinizi yorum olarak bırakmayı unutmayın. Tüm yazdığınız yorumlar bankalar tarafından incelenip okunmaktadır.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.