Emekli ve Memurlara Vakıfbank’tan ‘Şimdi Al Haziran’da Ödemeye Başla’ Kredi Kampanyası

Emekli ve Memurlara Vakıfbank’tan ‘Şimdi Al Haziran’da Ödemeye Başla’ Kredi Kampanyası

Kamu bankası olarak görev yapmaya devam eden Vakıfbank, emekli ve memurlara kredi kampanyasını duyurdu! Emekli ve memurlara özel bu kredi kampanyasında acil nakit ihtiyacı son buluyor! Tam 125 bin TL’ye kadar nakit sağlanan bu kredinin geri ödemeleri Haziran ayında başlayacak. Peki kredinin detayları neler? Kredi başvurusu nasıl yapılır? Detaylar bugünkü haberimizde...

Pandemi dönemi devam ederken vatandaşlar her gün maddi olarak daha da zor günler yaşamaya başladı. Vatandaşın imdadına ise kamu bankası olarak görev yapan Vakıfbank yetişti. Hem 3 ay ertelemeli hem de düşük faizli kredi kampanyasını duyurdu. Emekli ve memurlar Vakıfbank’tan 3 ay erteleme imkanı ile düşük faizli bir şekilde ihtiyaç kredisi çekebilecekler.

36 Aya Varan Vade 3 Ay Erteleme İmkanı ile Birlikte

Kamu bankası Vakıfbank, emekli ve memur çalışanlara özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. 3 ay ertelemeli bir şekilde hazırlanan bu kredi kampanyası toplam 36 ay vadeye sahip. Sadece emekli ve memurların değil; özel sektör çalışanları da bu krediden faydalanabilecekler. Üstelik krediye başvuru için şubeler dışında telefon bankacılığı ve internet bankacılığı ile de yapılabilecek.

Geri Ödeme Planını Siz Belirleyin!

Kamu çalışanları, emekliler ve özel sektör çalışanları için Vakıfbank’ın başlatmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasında geri ödeme planını müşteri belirliyor! İsteğe göre artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir kez eşit ödemeli, son taksit balon ödemeli, değişken taksitli ve sabit ödemeli şekilde geri ödeme planı hazırlanabilecek. Ayrıca vatandaşlar 3 ay kredi erteleme seçeneğinden de faydalanabilecekler. 3 ay taksit ertelemeli olarak krediye başvuranlar ise Haziran ayında ödemeye başlayacaklar. Sağlanan 36 ay vade ise ertelemenin içerisinde olacak. Yani ertelemeli kredi kullananlar Haziran ayından itibaren 33 ay içerisinde borçlarını bitirecekler. 

ekran-resmi-2021-02-24-15-25-31.png

Vakıfbank'ın hazırlamış olduğu bu kredi kampanyasında ise 3 ay ilçe 36 vade sürelerinde yüzde 1.52 oranında faiz uygulanacak. 

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum