Emeklilere bayram müjdesi! SGK, SSK, Bağ-Kur ve Emekli sandığı emeklileri hemen başvurun 5.000 TL

Emeklilere bayram müjdesi! SGK, SSK, Bağ-Kur ve Emekli sandığı emeklileri hemen başvurun 5.000 TL

Emeklilere müjde! Zam geldi. Bugünden itibaren 5.000 TL oldu. Tüm emekliler karşılıksız ödeme imkanından yararlanabiliyor. SSK'lı, Bağ-Kur'lu, Emekli Sandığı mensubu emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar yararlanıyor. İşte İş Bankası emekli promosyon ödemesi ile ilgili detaylar...

İş Bankası'ndan resmi açıklama geldi. İlk kez oluyor. Promosyon ödemelerinde bir dönem kapanıyor. İş Bankası emekli promosyonunda tavan ödeme miktarını 5 bin TL'ye çıkardığını duyurdu.

Milyonlarca emekliyi doğrudan ilgilendiriyor. Zam yapıldı. Bugünden itibaren ödeme miktarı 5.000 TL'ye yükseltildi. Tüm emeklileri kapsıyor. İş Bankası yeni promosyon kampanyasını duyurdu. 

EN YÜKSEK EMEKLİ PROMOSYONU 

Maaşını İş Bankası’ndan alan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 27 Haziran - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 5.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden yararlanıyor. 

Promosyon imkanından yararlanmak isteyen tüm emekliler internet aracılığı ile  ya da en yakın İş Bankası şubesinden emekli maaşlarını bankaya taşıyabiliyor. 

EMEKLİ MAAŞIMI İŞ BANKASI’NDAN NASIL ALIRIM?

Yeni emekli olacaklar; SSK veya Bağkur’dan emekli olacaklar ise SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvurarak İş Bankası’nı tercih edebiliyor.

Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede maaş ödemelerine aracılık edecek banka olarak İş Bankası’nı seçebiliyor.

Bu işlemlerin ardından yapılması gereken, internet şubesi veya İş Bankası şubeleri aracılığıyla emekli maaşını İş Bankası'ndan almak istediği hesabı belirlemek için talimat vermek ve promosyon başvurusunda bulunmak.

Yeni emekli olan kişilerin ilk maaş, ikramiye ve diğer ödemeler adı altında İş Bankası'na gönderilen ödemelerini almak üzere öncelikle banka şubelerine müracaat etmesi gerekiyor.

İŞ BANKASI'NDAN KİM NE KADAR PROMOSYON ALABİLİR?

2020/2023 dönemi için Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanıyor ve 3 yıllığına peşin olarak;

1.500 TL’den düşük (1.500 TL hariç) maaşlar için 3.500 TL,
1.500 - 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) maaşlar için 4.250 TL,
2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 5.000 TL ödeme yapılıyor.

3 GÜNDE HESAPLARDA

Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise ilk maaş ödemesini takiben 3 iş günü içerisinde gerçekleştiriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.