Emeklilere Halkbank'tan Yeşil Işık Yakan Kredi! 48 Ay Vade ile Araç Sahibi Olmanın Tam Zamanı

Emeklilere Halkbank'tan Yeşil Işık Yakan Kredi! 48 Ay Vade ile Araç Sahibi Olmanın Tam Zamanı

Devletin bankalarından biri olan Halkbank'tan emeklilere müjde! Konut ya da taşıt almak isteyen emeklilere Halkbank kredi kampanyası başladı. Peki emeklilerin de faydalanabileceği bu Halkbank Yeşil Işık Taşıt Kredisi hangi şartlarda kullandırılır? Faiz oranı ve geri ödeme seçenekleri neler? Detaylar haberimizde...

Halkbank emekli vatandaşlara özel kredi kampanyasını duyurdu. Sadece emeklilerin özel faiz avantajlarıyla kullanabileceği Yeşil Işık Taşıt Kredisi ile araç sahibi olmayan kalmasın! Emeklilerin genellikle maaşlarını aldıkları bankalardan kredi teklifleri sağlanırken, devlet tarafından da emeklilere yapılan destekler de devam ediyor. İşte emekliler için araştırdığımız Yeşil Işık Taşıt Kredisi ve detayları...

Halkbank'tan Emeklilere Yeşil Işık Yakan Kredi

Devlet bankası olarak bilinen halkbank emekli vatandaşlar için taşıt kredisinde yeşil ışığı yaktı! Araç sahibi olmak isteyip de nakit problemi yaşayan emekli vatandaşlar için uygun faizli ve geri ödemeli kredi kampanyası başladı. Halkbank Yeşil Işık Taşıt Kredisi ile 60 aya varan vade seçenekleri emeklileri bekliyor. Emekliler Halkbank’tan 3 aya kadar erteleme seçeneği ile Yeşil Işık Taşıt Kredisi’nden faydalanabilecekler. Peki Yeşil Işık Kredisi’nin faiz oranları ne kadar? Hangi şartlarda kredi çekilebilecek? Kimler bu krediden faydalanabilecek?

Yeşil Işık Kredisi ile Hem Sıfır Hem de İkinci El Araçlara Özel Oranlar

Aracını yenilemek isteyen ya da sıfır araç almak isteyenler için Halkbank Yeşil Işık Taşıt Kredisi’ni duyurdu. Emekli olup taşıt kredisi çekmek isteyenlere özel başlatılan bu kredide erteleme seçeneği ile dikkat çeken krediler arasında yer alıyor. Üstelik sadece sıfır araç alımlarında değil, ikinci el araç alımlarında da uygun faiz oranlarına sahip. Erteleme imkanı ve uzun vade seçenekleri ile kolay geri ödeme fırsatı da bu kredi ile emekli vatandaşlara sunuluyor.

Yeşil Işık Taşıt Kredisinin Detayları Neler?

Sıfır araçlar için

  • Sıfır araç alacaklar için; uygulanan faiz oranı aylık yüzde 1,58. Toplam 48 ay vadeli olarak uygulanan bu kredi aynı zamanda 3 ay erteleme seçeneğine sahip.
  • Sıfır araç alacakların proforma fatura değerini Halkbank’a bildirmesi gerekmektedir. Proforma fatura değerine göre vade ve kredi tutarı değişiklik göstermektedir. Fatura değeri 300 bin TL’ye kadar olan araçlarda vade süresi 48 ay olarak uygulanmaktadır. 750 bin TL’ye kadar olan araçlarda 36 ay vade, 750 bin TL’den fazla olan araçlar için ise 24 ay vade imkanı sağlanmaktadır.

İkinci el araçlar için

 

  • İkinci el araç alacaklar için; uygulanan faiz oranı aylık yüzde 1,60. Toplam 48 ay vadeli olarak uygulanan bu kredi aynı zamanda 3 ay erteleme seçeneğine sahip.
  • İkinci el araç alacak emeklilerin araç yaşına dikkat etmesi gerekmektedir. 7 yaşına kadar olan araçlar için kredi kullandırılmaktadır.
  • İkinci el araçlarda kasko değerine göre kredi vadesi belirlenmektedir. Kasko değeri 300 bin TL’ye kadar olan araçlar için uygulanan vade süresi 48 aydır. 300 bin TL ile 750 bin TL arasındaki araçlarda 36 ay vade, 750 bin TL’den fazla olan araçlar için 24 ay vade uygulanmaktadır.

Halkbank Yeşil Işık Taşıt Kredisine Başvuru Şartları Nelerdir?

Her kredide olduğu gibi Halkbank Yeşil Işık Taşıt Kredisi’nde de bazı başvuru şartları bulunmaktadır. Emekli vatandaşların bu taşıt kredisinden faydalanabilmesi için emekli olduklarını kanıtlayan belgeyi ibraz etmeleri gerekmektedir. Ayrıca Halkbank’tan emekli maaşını çekenler uygulanan farklı avantajlardan da faydalanabilmektedir. Halkbank Yeşil Işık Taşıt Kredisi’ne başvuru şartları ve gerekli belgeler aşağıdaki gibidir:

  • Gelir belgesi,
  • SGK kaydı,
  • 18 yaşından büyük olmak,
  • Mevcut iş yerinde en az 6 aydır çalışıyor olmak,
  • Emekliler için emeklilik belgesi ya da emekli maaşının yattığı hesap cüzdanı,
  • Kredi notunun yüksek ve risksiz olması.

<İlginizi çekebilir...

SGK, SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı Emeklilerine 5700 TL'ye Varan Kazanç!

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.