Emeklilere Müjde Verildi! İş Bankası, Akbank, TEB ve Garanti Açıklama Yaptı! Başvuru Yapan Kişilere 800 TL Veriliyor..! İşte, Detaylar…

Emeklilere Müjde Verildi! İş Bankası, Akbank, TEB ve Garanti Açıklama Yaptı! Başvuru Yapan Kişilere 800 TL Veriliyor..! İşte, Detaylar…

Emekli vatandaşlar müjde! Emeklilere verilen promosyonlar pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Emeklilerin alacağı promosyonlar bankadan bankaya farklılık göstermektedir.Emeklilere Müjde Verildi! İş Bankası, Akbank, TEB ve Garanti Açıklama Yaptı! Başvuru Yapan Kişilere 800 TL Veriliyor!

Promosyon oranları bankadan bankaya farklılık göstermektedir. Bildiğiniz üzere emeklilerin maaşı ne kadar yüksekse, promosyonları da o kadar yüksek oluyor. 2021 yılına girdiğimiz bugünlerde bankalar tarafından promosyon açıklamaları gelmeye başladı.

TEB, İş Bankası, Garanti ve Akbank açıklama yaptı. Emekliler bu promosyonlar hakkında bilgi sahibi olarak kendilerine en uygun olan bankadan maaşını almaya başlayabilirler.

İş Bankası Emekli Promosyonu

İş Bankası Promosyon kampanyaları farklı seçeneklerle emeklilere sunulmakta. Emekli vatandaşlar maaşını iş bankasına taşıyarak kazanç elde edebilirler. İş Bankasının resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine 1000 TL’ye kadar ödeme yapılmaktadır.

odsk3fphby8fjegf-637369815227037324.jpg

Akbank Emekli Promosyonu

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre emekliler 1250 TL’ye varan promosyon elde edebilirler. 18 Kasım 2020 yılı ile 31 Mart 2021 tarihleri arasında maaşını Akbank’a taşıyan kişiler, 3 yıl kalma sözü verdiklerinde bu meblağı elde edebilirler.

Garanti Bankası Emekli Promosyonu

Emekliler maaşını Garanti Bankasına taşıdıklarında 1200 TL’ye kadar promosyon ödemesi alabilirler. Garanti Bankasına maaşını taşıyarak promosyon almak isteyen kişilerin 1 Şubat 2021 ile 28 Şubat 2021 tarihler arasında işlemlerini yapması gerekir.

TEB Emekli Promosyonu

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak promosyon almak isteyen kişilerin belli başlı şartları taşıması gerekir. Maaşını bankaya taşımanın dışında maaş müşterileri bankada 3 yıl kalma sözüyle ve en az 2 otomatik ödeme talimatı vererek 1600 TL’ye varan tutarlarda promosyon alabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.