Faiz indiriminden önce son fırsat! 130 bin TL anında nakit alabilirsiniz

Faiz indiriminden önce son fırsat! 130 bin TL anında nakit alabilirsiniz

T.C. Kimlik numarasına 130 bin TL'ye kadar nakit yatırılacağı bilgisi paylaşıldı. T.C. Kimlik numarasına yatırılacak olan 130 bin TL ödeme için başvurular açıldı. Sizde başvuru tarihlerini kaçırmayın anında faydalanın. Peki ayrıntılar neler? Koşullar neler? Nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar...

T.C. Kimlik numarası üzerinden 130 bin TL ödeme alma fırsatı gündeme geldi! T.C. Kimlik numarasına yatırılacak olan 130 bin TL ödemeler için başvurular tüm hızıyla alınmaya devam ediyor. Akbank ve Denizbank ortaklığında verilecek olan ihtiyaç kredisi kampanyası ile beraber, uygun faiz oranları gerçekleştirenlere işlem yapılacak. Akbank ve Denizbank kendi internet adresi üzerinden gerçekleştirdiği duyuru ile beraber, nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara 130 bin TL 36 ay vadeli kredi fırsatı vereceğini belirtti.

AKBANK VE DENİZBANK KREDİ KOŞULLARI

Nakit 130 bin ödeme almak isteyen kişilere banka anında sonuç veriyor. Sadece bankadan kredi başvurusunda bulunacak olanlara anında onay verilebilmesi için banka kredi notuna dikkat edilecek. T.C. Kimlik numaranız üzerinden 130 bin TL ödeme almak isteyen vatandaşlar belirlenen koşullara göre anında sonuç alacaklar. 130 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alacak kişiler, 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli bu kredi için kredi notu 1200 ve üstünde olması gerekmektedir. Kredi notu düşük vatandaşlar, başvurularında onay alamayacaklar.

Kredi notu dışında T.C. Vatandaşı olmanız ve 20 yaşından büyük olmanız talep edilmektedir. Kredi başvurusunu dilerseniz bankadan dilerseniz de kısa mesaj ile gerçekleştirebilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu gerçekleştirdiğinizde banka anında sonuç veriyor ve kısa bir süre içerisinde ne kadar onay aldığınızı görebilirsiniz. Sizde kredilere yönelik ayrıntılı bilgiye bankaların resmi internet adreslerine giriş yaparak ulaşabilirsiniz.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

T.C. Kimlik numarasına yatırılacak olan 130 bin TL Nakit kampanyası için bankalardan işlem gerçekleştirecek vatandaşlar, kısa mesaj ile başvurularını yapabilecekler. SMS ile başvuruda bulunacak olan vatandaşlar ücretli olarak mesaj atabilirler. Banka yapacağınız başvurulara kısa bir süre içerisinde geri dönüş yapacaktır. SMS ile Akbank kredisi için Bireysel T.C. KİMLİK Aylık gelir yazarak 4411 numarasına mesaj atmanız yeterli olacaktır. SMS ile Denizbank kredisi için Kredim T.C. KİMLİK yazarak 3280'e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.