Faiz oranlarını düştü! Ziraat bankası, Halkbank, Vakıfbank, Halkbank, Akbank.. İhtiyaç, Taşıt, Konut kredisi

Faiz oranlarını düştü! Ziraat bankası, Halkbank, Vakıfbank, Halkbank, Akbank.. İhtiyaç, Taşıt, Konut kredisi

Bankalardan çok şık jest, müşterilerine müthiş ayrıcalık. Bir çok banka sabit 1,29 faiz müjdesi verdi. İşlerini tek tek saymak gerekir ise Garanti, Ziraat, TEB, Akbank, Finans, HSBC bankaları faiz oranları güncelledi! Bu müjdeli haber bu bankalardan kredi çekecek olan vatandaş kitlesini daha çok ilgilendiriyor. Bu gelişme ile kredi faizlerinde yüzleri gülümseten bu gelişmenin detaylarına inelim.

Merkez bankası politika faiz kararını açıkladı. Açıklanan karara göre 100 baz puan indirimi geldi. 

Bankalardan çok şık jest, müşterilerine müthiş ayrıcalık. Bir çok banka sabit 1,29 faiz müjdesi verdi. İşlerini tek tek saymak gerekir ise  Garanti, Ziraat, TEB, Akbank, Finans, HSBC bankaları  faiz oranları güncelledi! Bu müjdeli haber bu bankalardan kredi çekecek olan vatandaş kitlesini daha çok ilgilendiriyor. Bu gelişme ile kredi faizlerinde yüzleri gülümseten bu gelişmenin detaylarına inelim.

Konut Kredisi

Kredi çekeceklere müjde, kredi faizlerinde insanların yüreğine su serperek, yüzleri gülümsetecek gelişme rahat bir soluk aldırdı. Ev almak isteyen ve konut kredisi çekmek isteyen kişiler sadece 1,29 faizle kredi çekebilecekler. Bu müjdeli haber ise uzun zamandır ev almayı düşünenleri harekete geçiriyor.

Dün yani 25 Ekim tarihli haberlerde Garanti, Ziraat, TEB, Akbank, İş, Finans, HSBC bankalarının sabit tuttuğu söz konusu konut kredisinin faiz en çok konuşulan en çok tartışılan ve gün içerisinde en çok hakkında bilgi toplanan  araştırılan konular arasında yer aldı.

Bu habere bakıldığında söz konusu kredilerde oranların bu kadar uygun olmadı faize olan bakış açısını biraz yumuşattı denilebilir. Faiz oranlarında yaşanılan bu gelişerek değişme olayı günün en son açıklamalarına bakılmalı. Bu konu özellikle kredi çekecekler için  çok büyük önem taşıyor.

 

Güncel Faiz oranları

Vakıfbank Kredi Faiz Oranları

  • Taşıt kredisi: %1.50
  • İhtiyaç Kredisi : %1.55
  • Konut Kredisi: %1,37

Ziraat Bankası Kredi Faiz Oranları

  • Tüketici kredisi: %1.55
  • Taşıt kredisi 1%61
  • Taşıt kredisi %1.63
  • Konut kredisi: %1.37

Halkbank Kredi Faiz Oranları

  • İhtiyaç Kredisi  %1,58 
  • Taşıt Kredisi  %1,54
  • Konut Kredisi %1,38

Ne Zaman Geçerli Olacak Faiz Oranları

Bilinen ve  güvenilen sayılı kamu bankalarının yaptığı açıklamalar baz alınarak derlenen haberde aktarmak istenen en önem şey bu bankaların yaptığı şeyden yaratılacak fayda. Bankaların son açıklamalarına göre kredi faiz oranlarında iyi bir ölçüde indirim yapıldığı,  düşürüldüğü bilgisi dile getirildi. Bu yeni bilginin edinilmesi  kapsamında binleri aşan çok sayıda insan ev ya da araba sahibi olma düşüncesi ile çekecekler kredinin faiz oranları hakkında bilgi edinerek, bu bilgiyi baz alarak plan yapmayı düşünüyor.

Bilinen sayıca üç tane olan kamu bankalarının yaptığı faiz indirimi müjde niteliğinde bir haber olup herkesin yüzünü güldürmesinin yani sıra heyecan yaratan umut verici bir haber oldu.
 En basta İsimleri sayılan bu  üç kamu bankası cephesinden gelen en güncel bilgiler ışığında konur kederi için geçerli olan bu faiz oranları,  26 Ekim den başlayarak  uygulanacaktır

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum