Faizsiz Tam 100.000 TL Kredi Desteği Verilecek! Ödeme Planında İlk 1 Yıl Ödeme Olmayacak! İşte Haberimizin Detayları

Faizsiz Tam 100.000 TL Kredi Desteği Verilecek! Ödeme Planında İlk 1 Yıl Ödeme Olmayacak! İşte Haberimizin Detayları

Beklenen kredi açıklaması geldi. Faizsiz 100.000 TL kredi desteği verileceği açıklandı ve üstelik ödeme planının 1 yılında herhangi bir ödeme gerçekleştirilmeyecek. İşte haberin diğer detayları...

KOSGEB önderliğinde İzmir’de depremden etkilenmiş olan depremzedelere kredi desteği çalışmasının taslağında sona gelindi. 100.000 TL’ye kadar kredi verilecek. AKP Genel Başkan Yardımcısı, yazılı duyurusu ile 100.000 TL’ye kadar faizsiz ve ilk 1 yıl geri ödeme olmadan krediyi vatandaşların alabileceğini duyurdu. 

Faizsiz 100.000 TL’ye Kadar Kredi Alınabilecek ve İlk sene Ödeme Olmayacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ve KOSGEB iş birliği ile 30 Ekim’de gerçekleşen depremle sarsılan İzmir’in yaralarının sarılması için mücadele devam ediyor. Kredi desteği için KOSGEB ve bakanlığın oldukça iyi ve hızlı çalıştıklarını belirten AKP Genel Başkan Yardımcısı, depremden etkilenen vatandaşların ve esnafın yaralarının sarılması için bu kredi paketinin oldukça verimli olabileceğini belirtti. 

Krediye hangi koşullarda ve nasıl başvuru yapılabileceği ile ilgili konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili ise, KOSGEB datalarında kaydı bulunan ve depremde zarar gördüğü kaymakamlık ve valilik yoluyla belgelendiği takdirde acil kredi destek paketinden faydalanabileceklerini belirtti. 

Faizsiz Kredi Desteği İçin Hangi Bankalardan Yararlanılabilir?

Kredi desteğini verecek olan bankalar, ödeme olmayacak ilk yılın ardından 24 ay boyunca 3’er aylık dönemlerle ödeme yapılmasını bekliyorlar. Şu an için kredi programının içerisinde yer alan bankalar İş Bankası, Denizbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, Vakıflar Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası olarak biliniyor.

Bu kredi paketi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.