Garanti BBVA bankası 36 ay vadeli İhtiyaç kredisi paketi hazırladı! Esnaf, emekli ve çalışanlar için müjde

Garanti BBVA bankası 36 ay vadeli İhtiyaç kredisi paketi hazırladı! Esnaf, emekli ve çalışanlar için müjde

Covid-19 salgınından dolayı pandemi sürecine girilen bu dönemlerde çalışan, emekli ve esnaf vatandaşlar tarafından bütçelerine uygun finansman desteği sağlayacak kredi araştırması yapılıyor. Sevindirici haber ise Garanti Bankası’ndan geldi. 36 aya kadar varan vade seçeneği ile İhtiyaç Kredisi verilecek.

Uygun finansmanlı kredi araştırması yapan vatandaşların talepleri doğrultusunda, kamu ve özel bankalar bu döneme özel kredi açıklamaları yapıyor. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, esnaf, emekli ve çalışan vatandaşlara 36 ay vadeli İhtiyaç Kredisi verilecek.

Garanti Bankası resmi internet sayfası üzerinden beklenen finansman desteği olacak ihtiyaç kredisi duyurusunda bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamada, %1,69 ve %2,79 arasında değişen faiz oranları belirlenen ihtiyaç kredisi, 36 aya varan vade seçeneği ile sunulacak.

Emeklilere özel ihtiyaç kredisi verilecek

Emekli vatandaşlar için 1,69 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi verileceği belirtildi. Bankadan yapılan açıklamada Garanti BBVA Mobil veya İnternet Bankacılığı aracılığı ile krediye başvuru yapılabilecek.

Krediye başvuru süreci

Krediden yararlanmak isteyen müşteriler kredi sürecinde şubeye yönlendirilir.  Krediye başvuru yapacak kişiden ücret bordrosu, gelir belgesi, SGK web belgesi veya gelir yazısı talep edilebilir. Krediden yararlanma koşulu müşterinin ne derece riskli olduğuna göre değişiklik gösterebilir.

Garanti Bankası’nın resmi açıklamasına göre krediye başvuru sürecinde dikkat edilmesi gerekenler ise şunlardır:

Bankamızın faiz, ücretler, vadeyi ve kredi süreçlerini değiştirme hakkı saklıdır. Bu hesaplamalar bilgilendirme amaçlı örnektir, bağlayıcılık içermemektedir.

Müşteri, kredi borcu tamamen kapanana kadar maaşını başka banka veya finans kurumuna aktarılmasını talep edemez.

İhtiyaç kredisi faiz oranları müşteri özelinde, müşteri risklilik durumuna göre, başvuru ve kredi kullandırım anında değişebilir.

Sigorta primi; kredi tutarı, vadesi ve müşteri özelinde değişiklik gösterebilir. Kredi kullandırım ekranları ön izlemedir, süreçler farklılık gösterebilir. Müşterilerin Şubeye yönlendirildiği durumlar olabilir.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum