Günlük 15 TL Ödeyerek Tam 12.500 TL İhtiyaç Kredisi Çekebilirsiniz! Nasıl Mı?

Günlük 15 TL Ödeyerek Tam 12.500 TL İhtiyaç Kredisi Çekebilirsiniz! Nasıl Mı?

Mart ayında son haftaya yaklaşırken ihtiyaç kredisi kullanacaklara yeşil ışık gecikmedi. Bankaların sağladığı en düşük faiz oranı ile tam 12.500 TL kredi çekebilirsiniz. Günde 15 TL taksit ödeyerek çekebileceğiniz bu kredi ise tüm detayları ile bugünkü haberimizde...

Düşük Taksitle 12.500 TL Kredi

Bankalar politika faiz oranının artması üzerine müşterilerine avantajları kredi kampanyaları duyurmaya devam ediyor. Bankalardan kredi kullanmayı düşünenler için hazırladığımız bu haberimizde en düşük faizli krediyi bulduk. Mart sonu kampanyalarında en düşük faizli kredi ve detaylarını sizler için inceledik.

ekran-resmi-2021-03-22-16-06-23.png

En Düşük Faiz QNB Finansbank’ta

Mart ayının son 10 gününe girerken en düşük faizli kredi kampanyaları arasında QNB Finansbank başı çekti. Aylık yüzde 1.39 faiz oranı uygulayan QNB Finansbank, en düşük faizli krediyi veriyor.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası ile 12.500 TL’ye kadar finansman sağlanıyor. Söz konusu bu krediden faydalanan vatandaşlar ise aylık 465 TL taksit ödeyerek borçlarını bitirebiliyorlar. Müşteriler bu krediden tam 92 erteleme imkanıyla faydalanabilecekler. Aylık eşit taksit yerine daha farklı bir ödeme yöntemi kullanmak isteyen müşteriler ise yine diledikleri ödeme imkanlarına sahip olabilecekler.

QNB Finansbank bu kredinin kullandırımı sırasında kredi notu gibi bilgilere dikkat etmektedir. Kredi notu yüksek olan müşteriler çok daha kolay kredi onayı alırlar. Riskli grupta yer alan kredi notu düşük kişiler ise daha yüksek faiz oranları ile kredi kullanabilirler. Ancak kredinin onay kısmı yine QNB Finansbank’ın araştırmasına göre belirlenmektedir.

Yüksek Limitli Krediler İçin Şekerbank, Yapı Kredi ve Vakıfbank

Şekerbank, yaptığı kredi kampanyasında 100 bin TL’ye kadar olan yüksek tutarlı krediyi aylık yüzde 1.52 faiz oranı ile kullandırıyor.

Devlet bankalarından biri olan Vakıfbank ise yüzde 1.42 faiz oranı uygulanıyor. Bu faizin yanı sıra 125 bin TL’ye kadar limit kullandırıyor.

Yapı Kredi bankası 200 bin TL’ye kadar limitli kredi sağlayan bankalardan biri arasında yer alıyor. 50 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredisi için online olarak başvuruları kabul ediyor. Ancak daha yüksek tutarlı krediler için şubeler üzerinden başvuru yapılması gerektiğinin altını çiziyor.

ing-bank-havale-ve-eft-nasil-tapilir-h4497-c29dd.jpg

ING Yüzde 1.44 Faiz Oranı ile Kredi Kullandırıyor

ING Bank, yüzde 1.44 faiz oranı ile ikinci sırada yer alan banka oluyor. Müşterileri için faiz indirimine giden ING Bank, yüzde 1.44 faiz oranı ile kredi kullandırıyor. ING Bank’ın yanı sıra TEB; yüzde 1.45 faiz oranı ve 3 ay erteleme fırsatını bir arada sunuyor.

İlginizi çekebilir...

İŞKUR’dan Büyük Destek! 2500 TL ile 7500 TL Arasında Nakit Desteği Başladı!

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.