Halkbank, Emeklilere Müjdeyi Verdi! 15 Bin TL Kredi Veriyor..!

Halkbank, Emeklilere Müjdeyi Verdi! 15 Bin TL Kredi Veriyor..!

Halkbank 15 Bin TL kredi imkanını emekliler için sundu. Emekliler için %1,56 faiz oranıyla sunulan bu krediyi sizde alarak ayda yalnızca 576 TL ödeme ile anlık nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Emekliler anlık başvuru yaparak bir nebze de olsa rahat edebilecek. İşte, detaylar…

Halkbank 15 bin TL Kredi imkanını emekliler için %1,56 faiz oranıyla sunuldu. Krediyi kullanan kişiler ayda sadece 576 TL ödeme yaparak nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Halkbank emekli maaş müşterileri için sunulan kredi için yalnızca başvuru yapmanız yeterli olacaktır.

Halkbank Emeklilere Özel Kredi Sunuyor..!

Halkbank emeklilere özel olarak %1,56 faiz oranıyla verilen kredi kapsamında kimlerin kredi alacağını merak ediyor. Halkbanktan kredi almak için emekli maaş müşterisi olmalısınız. Aldığınız kredinin ödeme seçenekleri vatandaşların kendi seçimlerine göre belirlenecektir. Mutlu emeklilik ihtiyaç kredisi adı altında sunulan bu kredi için 36 ay vade sunulurken, bankaya aylık yalnızca 576 TL nakit ödemesi yapılacaktır.

Emekli vatandaşların kendi belirledikleri duruma göre ödeme planlarının ayarlanması nedeniyle binlerce kişinin bu zorlu günlerde ekonomik yönden rahat etmesine olanak sağlayacaktır. Emekliler eşit taksit ödeyerek, azalan taksit ödeyerek, artan taksit ödeyerek mutlu emeklilik ihtiyaç kredisi kapsamında aylık 576 TL taksit ödeyerek ekonomik sıkıntılarınızı giderebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.