Halkbank emekliye yeni pandemi destek kredi paketini açıkladı! Emeklilere 10 bin lira destek

Halkbank emekliye yeni pandemi destek kredi paketini açıkladı! Emeklilere 10 bin lira destek

Halkbank’tan emekliye büyük kredi kampanyası…! 384 TL taksitle 10 bin TL kredinizi hemen alabilirsiniz…! Peki, kimler bu krediden faydalanabilir, vade seçeneği nedir ve faiz oranı ne olacak gibi tüm sorularınızın ayrıntılı yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz!

Halkbank kendi emekli müşterilerine çeşitli kredi imkânları sunmaya devam ediyor. SGK, SSK ve Bağ-Kur emeklileri maaşını Halkbank’tan almayı tercih eden pek çok vatandaş için anlık ve acil nakit ihtiyaçlarına istinaden bireysel emekli ihtiyaç kredisi fırsatı bu yıl da sunulmaya devam ediyor. İlgili banka bu kez de aylık sadece 384 TL taksitle 10 Bin TL’ye kadar kredi imkânı sağlıyor. Bu kredi kampanyası ise Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi olarak isimlendiriliyor. Normal şartlarda 100 Bin TL üst limitli olarak sunulduğunu söylemek de yanlış olmayacaktır. Bu haberi alan emekli banka müşterileri detayları yakından merak edip araştırmaya başladılar. Peki, kimler bu krediden faydalanabilir, vade seçeneği nedir ve faiz oranı ne olacak gibi tüm sorularınızın ayrıntılı yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz!

Halkbank emekli ihtiyaç kredisi detayları

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank pek çok emeklinin de tercih ettiği başlıca bankalardan biri olarak dikkat çekiyor. Hem emekli hem de normal tüm müşterilerine çok sayıda kredi seçeneği sunan banka bu kez müjdeyi emekli müşterileri için verdi. Emekli vatandaşlara özel olarak sunduğu bu kredinin en dikkat çeken detayı ise emeklilere düşük faiz oranı ile sunulması oldu. Mutlu Emekli İhtiyaç kredisi adıyla sunulan kredi kampanyasından faydalanmak isteyenlerin emekli aylığını Halkbank’tan alması ya da alma sözü vermesi gerekiyor. Bu müşteriler emekli aylığını bankadan aldığı sürede 100 Bin TL üst limitli kredi seçeneğinden ihtiyaçları kadar faydalanma şansı yakalayacak.

Sunulan kredinin en büyük avantajlarından bir diğeri ise banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan ATM ya da internet üzerinden hızlıca başvuru yapılması oldu. 100 Bin TL’ye kadar sunulan krediye başvurunca 36 aya varan vade seçeneği de sunuluyor. Ödeme planı ise müşterinin ekonomik gelirine ve talebine bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Peki, Halkbank 10 Bin TL faizsiz emekli kredisine başvurular nereden ve nasıl yapılıyor?

Halkbank emekli ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Halkbank emekli ihtiyaç kredisi olarak faizsiz 10 Bin TL kullanmayı düşünen banka müşterileri başvuru şart ve detaylarını da merak ederek araştırıyor. Öncelikle bu krediyi kullanmanız için sizden talep edilen en önemli ve tek şart bankanın emekli maaş müşterisi olmanızdır. Bunun yanı sıra kredi notunuz da kredinin onaylanmasında büyük ölçüde etkili olacaktır. Eğer uzun süredir Halkbank emekli maaş müşterisiyseniz hiç şubeye uğramadan internet bankacılığı ya da ATM2’ler üzerinden başvurunuzu yapabilir kredinizi hemen alabilirsiniz. Nitekim bankanın müşterisi olmayıp da emekli maaş müşterisi olmak istiyorsanız öncelikle en yakın Halkbank şubesine giderek maaşınızı taşımalısınız. Ardından ister direk şubeden isterseniz de internet bankacılığı ya da ATM’ler üzerinden siz de emekli ihtiyaç kredinizi çekebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum