Halkbank, ihtiyaç kredisi kampanyası! Müşteri olan olmayan herkes faydalanacak! 3 ay ertelemeli düşük faizli 30 bin TL

Halkbank, ihtiyaç kredisi kampanyası! Müşteri olan olmayan herkes faydalanacak! 3 ay ertelemeli düşük faizli 30 bin TL

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank yeni bir kredi paketini açıkladı. Açıklanan paketin içeriği ise acil nakite ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından oldukça dikkat çekmeyi başardı. Banka müşterisi olan ya da olmayan herkesin krediyi kullanabileceği açıklandı.

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank yeni bir kredi paketini açıkladı. Açıklanan paketin içeriği ise acil nakite ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından oldukça dikkat çekmeyi başardı. Banka müşterisi olan ya da olmayan herkesin krediyi kullanabileceği açıklandı. İhtiyaç kredisi paketinin duyurusu yapılınca vatandaşlar detaylarını hemen araştırmaya ve başvuru yapmaya başladı. Peki, bu kredinin şartları nelerdir? Faiz oranları yüksek mi ve başvurular nasıl yapılır? Merak edilen tüm bu soruların ayrıntılı yanıtlarına haberimizden ulaşabilirsiniz…

Halkbank Resmi Olarak Duyurdu!

Acil nakit ihtiyacı ve zor zamanlarda vatandaşlar bankaların yolunu tutuyor. Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haberi verdi.  Bankaya ait kredi kartı ya da banka kartı kullanan ve ödemelerini düzenli yapan vatandaşlara 30 Bin TL acil ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. Üstelik ilgili kredi için aranan tek şart ise bankalarla ilişiğinizin düzgün yani kredi notunuzun geçerli olması. Başvurular ve başvuru ayrıntıları da yine sıkça merak ediliyor. İlgili krediye hemen başvurmak isteyen vatandaşlar banka şubelerini ziyaret edebilir. Ya da isteyenle direk internet şubesi ve mobil bankacılık üzerinden de başvurularını yapabilir. Başvuruların onay alması halinde ödemeler anında hesaplara yatırılıyor.

Halkbank İhtiyaç Kredisinin Detayları

 Genel olarak tüm bankalar ihtiyaç kredisi verse de faiz oranları oldukça cep yakıyor. Aynı zamanda geri ödeme planı da herkesin bütçesine hitap etmeyebiliyor. Fakat Halkbank bu detayı da düşünerek 30 Bin TL kredi seçeneği için 36 aya varan vade seçenekleri sunacağını da bildirdi Ayrıca geri ödeme planında kolaylık sağlanması adına da 3 ay erteleme yapılabilecek. Krediniz hesabınıza yattıktan tam 90 gün sonra ilk taksit ödemenizi yapabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi talebinde bulunmak ve hemen başvurunuzu yapmak üzere en yakın Halkbank şubesini ziyaret edebilirsiniz. Kredi kampanyasının uzun sürmeyeceği de bildirildi.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum