Halkbank Müjdeyi Duyurdu..! Emeklilere Tam 100 Bin TL

Halkbank Müjdeyi Duyurdu..! Emeklilere Tam 100 Bin TL

Devlet bankaları emeklilere destek sağlamaya devam ediyor. Birçok bankanın kredi ve kredi kartı noktasında sorun çıkarmakta olduğu emeklilere devlet bankaları kucak açıyor.

Devlet bankaları emeklilere destek sağlamaya devam ediyor. Birçok bankanın kredi ve kredi kartı noktasında sorun çıkarmakta olduğu emeklilere devlet bankaları kucak açıyor. 3 Ay ertelemeli olarak sunulan krediyi duyan emekliler gerek faiz oranı gerek ise vadelerinden dolayı Halkbank’a teşekkür ettiklerini dile getiriyor.

100 bin TL limitli olarak sunulan kredinin 3 ay erteleme süresinin de bulunması vatandaşları memnun eden diğer bir konu. Böylece vatandaşlar sıkışık oldukları durumlarda erteleme imkanını değerlendirerek nefes alma şansını kullanabildiklerinden dolayı bu krediye olan ilgi artmaktadır. Kredi birkaç farklı paket şeklinde de sunulmaktadır. Halkbank tarafından verilen kredi iki farklı paket şeklinde veriliyor.

Halkbank Emekli Kredisi

Halkbank mutlu emekli ihtiyaç kredisi adı altında verilen ilk kredi paketinin yanı sıra ayrıca Halk Bankası emekli mini kredi paketi adı altında diğer bir kredi paketi daha müşterilere sunulmaktadır. Emeklilere verilmekte olan bu özel kredinin koşul ve şartlarını haberimizin detayında bulabilirsiniz

Salgın döneminde Türkiye’nin en büyük bankalarından birisi olan Halkbank Emeklilere büyük müjde verdi. Üstelik verilen müjde 1 ile de sınırlı kalmayarak çifte müjde olarak duyuruldu.

Halkbankası 100 Bin TL Kredi Şartları Neler?

Halkbank kampanyaları içerisinde ilki olan ve yüksek nakit ihtiyacı bulunmakta olan vatandaşların 100 bin TL kredi alma olanağı bulunuyor. Kullanılan kredinin her hangi bir masrafı da bulunmuyor. Halkbank mobil şube üzerinden başvuru yapılabildiği gibi aynı zamanda Halkbank internet sitesi ve Halkbank şubeleri kullanılarak da başvuru imkanı bulunuyor. Yüzde 1.77 oranı ile sunulan kredinin piyasa koşullarına göre cazip olduğunu söylemek ayrıca mümkün. Bu kredinin ayrıca dosya masrafı ödenerek de kullanılması mümkün. Bu durumda faiz indirimi de sağlanıyor. Dosya masrafı ödenerek 1,71 oran ile kredinizi kullanabilirsiniz. Sunulan kredinin vadesi ise 36 ay ile sınırlandırılmış.

Halkbank Emekli Mini Kredi

Banka ayrıca ufak nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için emeklilere Halkbank mini kredi hizmetini sunuyor. Bu kredi emekli maaşlarını Halkbank asına taşımayı kabul eden vatandaşlara veriliyor. Maaş müşterilerine özel olarak verilmekte olan kredi 5 bin TL limit ile veriliyor. Kredi 36 ay taksit imkanıyla sunuluyor. 1.71 faiz oranı ile banka müşterilerinin ihtiyacını karşılayacak. 197 TL olarak taksitler bankaya ayrıca ödenebilecek. Kredinin masrafı ise neredeyse yok denilecek kadar az. Kullanılan 5 bin TL kredi için 26,25 TL masraf tahsilatı yapılacak. Halkbank mobil şube üzerinden başvuru yapılabildiği gibi aynı zamanda Halkbank internet sitesi ve Halkbank şubeleri kullanılarak da başvuru imkanı bulunuyor.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.