Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’ndan Müjdeli Kredi Haberi! Ayda Sadece 380 TL Taksit Ödemesi...

Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’ndan Müjdeli Kredi Haberi! Ayda Sadece 380 TL Taksit Ödemesi...

Kamu bankaları bu sene pandemiye özel ihtiyaç kredilerinde kampanyalar yayımlaya devam ediyorlar. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası başvuru yapanlara tam 10 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor. Üstelik aylık sadece 380 TL taksitle! Peki kamu bankaları tarafından verilen bu ihtiyaç kredilerinin detayları neler? Faiz oranı ne kadar uygulanacak?

En Düşük Faiz Yine Vakıfbank’ta

Kamu bankası olarak hizmet vermeye devam eden Vakıfbank; kamu personeli, özel sektör çalışanları, emekliler ve ihtiyaç sahipleri için kredisini duyurdu. Ziraat Bankası ve Halkbank’a kıyasla yine en düşük krediyi veren banka Vakıfbank oldu. 10 bin TL ihtiyaç kredisini aylık sadece yüzde 1.42 faiz oranı ile kullandırdığını açıkladı. Üstelik 36 ay vade imkanı da sağlanan bu kredide aylık kredi taksiti ödemeleri 380 TL.

Ziraat Bankası’ndan 36 Ay Vade Avantajı

Öğrencilerin de en çok kullandığı banka olan Ziraat Bankası, aylık yüzde 1.54 faiz oranı ile kredi kullandırdığını açıkladı. Uygun faiz ve 36 ay vade avantajı ile dikkat çeken bu kredide tam 10 bin TL’ye kadar kredi çekmek mümkün.

Halkın Bankası Halkbank’tan Kredi Çekenler Aylık 387 TL Ödeyecekler

Tüm nakit ihtiyaçlara özel hazırlanan Halkbank ihtiyaç kredisinde aylık yüzde 1.60 faiz oranı uygulanıyor. Avantajlı faiz oranları ile kullandırılan bu kredide 10 bin TL’ye kadar nakit ihtiyaçlar karşılanıyor. Üstelik 36 vade ile ödeme kolaylığı da sağlanıyor. Halkbank’tan 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisi çeken vatandaşlar aylık 387 TL taksit ödemesi ile rahat bir nefes alabilecekler.

İlginizi çekebilir...

Emekli Maaşlarında Bu Zam Modeli Konuşuluyor...

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum