Halkbank’tan Kaçırılmayacak Fırsat! Tam 60 Ay Vade ile Franchising Kredisi Başladı! Elinizi Çabuk Tutun...

Halkbank’tan Kaçırılmayacak Fırsat! Tam 60 Ay Vade ile Franchising Kredisi Başladı! Elinizi Çabuk Tutun...

Devlet bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Halkbank, girişimcilere özel kredi kampanyasını duyurdu! Pandemi sebebiyle istihdamı güçlendirecek kredi kampanyaları devam ederken, Halkbank Franchising Kredisi paketini yayımladı. Franchising kredi kutusunda 60 ay vadeli kredi kullandırımı yapılacak. Peki detaylar neler?

Franchising Kredisi Nedir?

Halkbank’ın girişimcilere özel duyurduğu bu kredi kampanyasında Franchising sektöründeki başarılı markaların istihdamı artacak! Bu kredi paketi için Halkbank, “Franchising sistemi ile kendi işini kurmak ya da mevcut işlerinin yanı sıra yeni bir alanda faaliyet göstermek isteyenler için yeni bir kredi hazırladık” açıklamasını yaptı.

Franchising kredisi; kendi sektöründe başarılı olmuş markanın isim hakkını sözleşme karşılığında kullanmasıdır. Franchising sistemini piyasada kendini kanıtlamış, ispatlamış markaların verdiği destek ve güvence ile belirli bir ücret karşılığında işletmeye isim hakkını kullandırmasıdır.

halk-aa-16-9-1571176560.jpg

Franchising Kredisinin Avantajları Nelerdir?

Franchising kredisi girişimciler için oldukça büyük avantajlar sağlar. Bilinen bir marka ile yeni bir işe girişmenin yanı sıra kredi kullandırımları da oldukça avantajlıdır. İşte Halkbank Franchising kredisinin detayları ve avantajları:

  • Kredinin vade süresi 60 aydır.
  • Kredi; aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli, 6 ayda bir taksitli ya da serbest taksitli olarak kullandırılabilmektedir.
  • Kredide ilk yıla mahsus 6 ay ödemesiz dönem kullandırılmaktadır. Bu ödemesiz dönem, yine vade süresinin içerisindedir.
  • Kredi limiti; Franchising giriş bedeli, iş yerinde kullanılacak demirbaşların tedarik edilmesi, firma faaliyet alanı dekorasyonunun yapılması ve mevcut iş yeri harcamalarının yüzde 75’i olarak belirlenmektedir.

Franchising Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yukarıda saydığımız avantajlardan faydalanarak Franchising kredi başvurusu yapabilmek için öncelikle şartları tamamlamak gereklidir. Bu kredi kampanyasında kişi girişimin yüzde 25’ini karşılamalıdır. Kalan yüzde 75’i kredi olarak kullandırılmaktadır. Başvurular ise Halkbank şubelerinden yapılmaktadır.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum