Halkbank’tan Muhteşem Kredi Fırsatı: Yüzde 0.55 Faiz Oranı ve 60 Ay Vade İle 50 Bin TL Kredi!

Halkbank’tan Muhteşem Kredi Fırsatı: Yüzde 0.55 Faiz Oranı ve 60 Ay Vade İle 50 Bin TL Kredi!

Pandemi sürecinde ekonomik anlamda zor günler geçiren vatandaşlara her geçen gün yeni bir kredi fırsatı sunuluyor. Halkbank’ın sunmuş olduğu kredi kampanyası ile 0.55 faiz oranı ile krediden yararlanılabilecek. Ödeme koşulları da oldukça uygun olan kredide tam 60 ay vade süresi bulunuyor. Peki, krediden kimler yararlanabilir? Başvuru nasıl yapılır? İşte Halkbank tarafından sunulan Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi’ne dair tüm detaylar…

COVID-19 virüsünün sebep olduğu salgın sebebiyle hem ekonomik hem de sosyal anlamda zor günler geçiriliyor. Maddi olarak zor durumda olan vatandaşlar ise bankaların sunduğu kredi fırsatlarını yakından takip ediyor. Bankalar da ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar için uygun koşullarda kredi imkanları sunmaya devam ediyor. Son olarak Halkbank’ın sunmuş olduğu Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi ile vatandaşın rahat bir nefes alması sağlanacak.

Eşyalarınızı Yenileyebileceksiniz

Halkbank tarafından sunulan Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi sayesinde vatandaşlar eşyalarını yenileyebilecekler. Kredi paketi kapsamında beyaz eşya, mobilya, küçük ev aletleri gibi birçok eşya ihtiyacı karşılanacak. Krediden yararlananlar, Halkbank’ın anlaşmalı olduğu 100’e yakın firma arasından istedikleri alışverişleri yaparak yeni eşyalar alabilecek. Hangi ev eşyalarının yenilenebileceğine dair detaylı bilgi ise Halkbank şubelerine giderek müşteri temsilcilerinden öğrenilebilecek.

Sosyal Hayatı Destek Paketi’ne Nasıl Başvurulur?

İhtiyaç sahibi vatandaşların eşyalarını yenilemesi için sunulan krediye başvurular, Halkbank şubelerinden gerçekleşmektedir. Herhangi bir Halkbank şubesine giderek krediye başvuracak kişinin nüfus cüzdanı ile başvuru yapılabiliyor. Öte yandan, şubeye gidemeyenler için internet bankacılığı sisteminden de krediye başvurmak mümkün. Sosyal Hayatı Destek Paketi’ne yapılan başvurunun cevabı ise SMS yolu ile başvuran kişiye bildiriliyor.

Yüzde 0.55 Faiz Oranı İle Kredi Fırsatı

Krediye başvurmak isteyenler için en önemli bilgilerden biri de kredi faiz oranları. Halkbank tarafından sunulan Sosyal Hayatı Destek Paketi’nin kredi faiz oranı oldukça uygun. Yüzde 0.55 faiz oranı ile kredi sunulurken, bu oran kredi seçeneklerine göre değişebiliyor. Geri ödeme koşulları ve diğer seçeneklere göre değişen kredi faiz oranı, yüzde 0.82 miktarına çıkabiliyor.

60 Ay Vade İle 50 Bin TL Kredi

Halkbank Sosyal Hayatı Destek Paketi, birçok bankaya göre oldukça uygun vade ve geri ödeme imkanları sunuyor. Faiz oranlarının düşük olmasının yanı sıra 60 aya kadar vade imkanı sunması, başvuracak vatandaşlar için oldukça cezbedici görünüyor. Paketin en önemli özelliklerinden birisi ise isteyenler için 6 ay ödeme erteleme seçeneğinin bulunması.

Kredi paketinde vatandaşların eşyalarını yenilemesi kapsamında harcayabilecekleri minimum tutar 2 bin 500 TL olarak belirlendi. Bunun yanı sıra kredi kapsamında 50 bin TL’ye kadar harcama yapılabiliyor. Halkbank’ın anlaşmalı olduğu firmalardan alışveriş yapılması halinde faiz oranı yüzde 0.55 olarak daha uygun oranda tutuldu. Anlaşmalı firmalar haricinde yapılan alışverişler için ise kredi faiz oranı 0.82 olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.