Halkbank’tan Yılın Son Fırsatı! 50 Bin Liraya Kadar Kredi

Halkbank’tan Yılın Son Fırsatı! 50 Bin Liraya Kadar Kredi

Covid19 salgını nedeniyle tüm dünya piyasalarının etkilenmesi Türkiye’yi de ekonomik açıdan zora soktu. Vatandaşların artan ürün fiyatları ve düşen gelirleri sebebiyle zorluk çekmemesi için Halkbank’tan yılın son kredi fırsatı doğdu. Halkbank, ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara özel 50 bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor.

HALK İSTER, HALKBANK YAPAR

Küresel çapta hem sağlık hem de ekonomi yönünden insanları zor durumda bırakan pandemiye ilaç olacak bir kredi fırsatı doğdu. Halkbank halkın ihtiyaçları doğrultusunda 50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. Özellikle temel yaşam giderleri konusunda dara düşen vatandaşlar için oluşturulan bu krediye herkes başvurabilecek.

HALKBANK HIZLI KREDİYLE 50 BİN HESABINIZDA

Halkbank pandemi özel ihtiyaç kredisi özellikle fatura ve kira gibi giderlerini karşılayamayan vatandaşlar için hazırlandı. Halkbank vatandaşın nakit ihtiyacına kayıtsız kalmayacağını duyurarak düşük faiz imkanıyla kredi sağlıyor. 50 bin liralık kredi kullanımında %1,77 faiz oranıyla nefes aldırmayı amaçlıyor. Ortalama olarak 36 vadeli 50 bin liralık bir kredi için %1.77 faiz oranıyla, aylık ödeme tutarınız 2 bin lira 92 kuruş olurken, toplam ödeme miktarınız 72 bin 33 lira 12 kuruş olacaktır.

BU KREDİYE NASIL VE NEREDEN BAŞVURABİLİRSİNİZ?

Halkbank kredi başvuruları için yine pandemiyi gözeterek sadece şube şartı aramamaktadır. Şubeye gitmeden bu krediye başvurmak için internet şubesini kullanabilirsiniz. Müşteri değilseniz SMS yoluyla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. “KREDI, TC NO, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” şeklinde bir kısa mesaj hazırlayıp 3452 numarasına gönderirseniz en kısa sürede bilgilendirilebilirsiniz. Mobil bankacılık, Dialog ve Halkbank internet sitesi de kredi başvurusu yapmanıza olanak sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.