Herkese 17.000 TL gelir belgesiz kredi müjdesi! Akbank, TEB, Aktif Bank kolay kredi fırsatları!

Herkese 17.000 TL gelir belgesiz kredi müjdesi! Akbank, TEB, Aktif Bank kolay kredi fırsatları!

Akbank, TEB ve Aktif Bank müşterilerine 17.000 TL gelir belgesiz kredi vereceğini duyurdu. Haberi alan vatandaşlar kredinin detaylarını ve başvuru şartlarını araştırmaya başladı.

Pandemi sürecinde ekonomik anlamda sorun yaşayanları ve ihtiyaç sahiplerini sevindiren müjdeli haber geldi! Akbank, TEB ve Aktif Bank müşterilerine 17.000 TL gelir belgesiz kredi vereceğini duyurdu. Haberi alan vatandaşlar kredinin detaylarını ve başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Peki, bu krediden kimler faydalanabilir? Başvurular nereden yapılır? Kredinin faiz oranları ve vade imkanları nelerdir? İşte, merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde…

TEB bankası gelir belgesiz kredi şartları

TEB bankası gelir belgesiz olarak ihtiyaç kredi sunan bankalar arasında yer alıyor. Kendi müşterilerine ve diğer müşterilerine sunulan ihtiyaç kredisini uzun vade ve aynı zamanda düşük faiz seçenekleri ile sunuluyor. 17.000 TL tutarındaki krediye başvurmak için bankanın talep ettiği şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Başvurular için talep edilen şartlardan en öne çıkanı ise kredi notunuzun düşük olmaması ve riskli gurupta yer almamanız olarak yansıyor. Krediye başvurmak isteyen vatandaşlar en yakın TEB şubesine direk başvuru yapabileceği gibi banka müşterisi olan vatandaşlar ise internet bankacılığı üzerinden başvuru formunu doldurarak başvurularını yapabilirler.

Aktif Bank gelir belgesiz kredi şartları

Yine Aktif Bank da 17.000 TL gelir belgesiz ihtiyaç kredisi sunuyor. Aktif Bank N kolay kredi kampanyaları kapsamında en kolay olumlu sonuç veren banka olarak biliniyor. Hem kendi müşterilerine hem de müşterisi olmayanlara sunulan ihtiyaç kredisine herkes başvurabilir. Yine başvuru sırasında talep edilen en önemli şart ise kredi notunun riskli gurupta olmaması olarak yansıyor. Aktif Bank ihtiyaç kredisine internet bankacılığı ve resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilir. Ya da ‘’Kredi’’ yaz boşluk bırak ‘’T.C kimlik numarası’’ yaz 3050’ye gönder şeklinde de başvurunuzu yapabilirsiniz.

Akbank gelir belgesiz kredi şartları

Akbank da özellikle kendi maaş ya da emekli müşterilerine sık sık kredi fırsatları sunarak biliniyor. Bu kez de ihtiyaç sahibi olanlara ihtiyaç kredisi kapsamında 17.000 TL gelir belgesiz kredi imkânı sunuyor.  Düşük faiz ve 36 aya varan vade fırsatları ile kredinizi kullanabilirsiniz. Kredi başvurunuzu ister direk banka şubelerinden isterseniz de Akbank Direk uygulaması üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Kredinizin onaylanması halinde krediniz hemen hesabınıza yatırılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.