Hesabında Hiç Para Olmayan Kullancılara Tek SMS ile Anında Nakit Avans İmkanı!

Hesabında Hiç Para Olmayan Kullancılara Tek SMS ile Anında Nakit Avans İmkanı!

Denizbank duyurdu! Hesabında para olmayan müşterilerine tek SMS ile nakit avans kampanyası başlattı. Geri ödemeler ise 12 aya kadar vade süreleri ile yapılacak. İşte Denizbank’tan açıklanan Kurtaran Hesap detayları ve kullanımına ilişkin bilgiler...

Denizbank’tan Kaçırılmayacak Fırsat

Pandemi dönemi yaşanmaya devam ederken vatandaşlar hayatın getirdiği yükümlülükleri karşılayamaz oldular. Kira, fatura, yiyecek-içecek gibi birçok alanda yardıma ihtiyaç duyuluyor. Ayrıca ay sonunu getiremeyen de çok olunca Denizbank kollarını sıvadı! İhtiyaç anında kullanılabilecek olan Denizbank Kurtaran Hesap kampanyasını duyurdu. Kullancılara tek bir SMS ile anında nakit avans veren Denizbank, kampanya detaylarını da açıkladı.

SMS ile Başvuru Nasıl Yapılır?

Denizbank kurtaran hesaba başvuru yapacak olan vatandaşlar tek bir SMS ile nakit avans çekebilecekler. Nakit destek almak için Denizbank’ın 3280 numaralı hattına KURTARAN boşluk TC kimlik numarası bilgisi yazılmalıdır. Bunun dışında ATM, internet bankacılığı da yine başvuru kanalları olarak kullanılabilecek.

11907495-728xauto.webp

12 Ay Vade İmkanı Sağlanacak

Denizbank, Kurtaran Hesap kampanyası ile ihtiyaçlarını gidermeye çalışan vatandaşlar için anında nakit avans kullandıracak. İster uzun, ister kısa vadeli olarak kullandırılacak olan bu imkana 3, 6, 9 ya da 12 ay vade imkanı sağlanacak. Bu vade sürelerine uygun olarak vatandaşlar dilediğini seçebilecekler.

Kurtaran Hesap Özellikleri Nelerdir?

Denizbank’ın resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bilgilendirme kapsamında Kurtaran Hesap’ın özellikleri şöyle:

  • Kurtaran Hesap’ın bağlı olduğu Vadesiz Hesap’tan gerçekleştirilen elektrik, su, telefon gibi otomatik ödeme talimatları gecikmeye girmeden zamanında yapılır.
  • Kurtaran Hesap, banka kartının olmaması durumunda alışverişlerde kullanılabilir.
  • Sadece kullanıldığı gün kadar faiz işler. Kullanılmadığı sürece herhangi bir ücret ödenmez.
  • Çeşitli ihtiyaçlar için kullanılan Kurtaran Hesap, en az 200 TL limitle açılmaktadır. Kullanılacak olan avans limiti kişinin talebine göre gelirlenmektedir.

İlginizi çekebilir...

Destek Başladı! 2500 TL ile 7500 TL...

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.