ING Bank Konut, Taşıt ve Borç Transfer Kredisi Fırsatları! Düşük Faiz, Uzun Vade…

ING Bank Konut, Taşıt ve Borç Transfer Kredisi Fırsatları! Düşük Faiz, Uzun Vade…

Pandemi döneminde kredi ihtiyacı olan vatandaşların imdadına bankalar yetişiyor. Bu konuda en bonkör bankalardan biri de ING Bank. Uzun süredir halka düşük faizli krediler veren ING Bank, bu konuda çalışmalarına yılsonunda da hız vermiş durumda. Kredi oranları ve hesaplamaları konusunda detaylar haberimizde…

Düşük faizli kredi arayanların imdadına ING Bank yetişti. Ziraat Bankası, Halk Bankası gibi devlet bankaları tarafından verilen kredileri kaçıranlar için yeni kredi fırsatı yaratıldı. Pandemi yaralarını sarmak ve zor durumda kalan vatandaşlara fayda sağlamak amacıyla uygun faizli kredi avantajları ING Bank’ta.

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ

Aralık sonuna değin ING Bank’ın ihtiyaç kredi beklentisi olan vatandaşlara 1,44 faiz oranıyla kredi vereceğini duyurdu. Kredi çekim esnasında 36 ay vadeye bölünebilmektedir. Çektiğiniz kredinin ödemesini 3 ay erteleyebilirsiniz.

ING BANK KONUT KREDİSİ

Yeni ev alacak müşterilere özel olarak ekspertiz raporu doğrultusunda çıkan sayının %80’i ING Bank tarafından kredi olarak sunulabiliyor. ING Bank’ta konut kredisi için 120 aya kadar vade yaptırtabilirsiniz. Konut kredisi için faiz oranı ise 1,29 olarak uygulanmaktadır.

ING BANK BORÇ TRANSFER KREDİSİ

Kredi kartı borçlarınız başınızı ağrıtıyor, uykularınızı kaçırıyorsa imdadınıza ING Bank yetişiyor. Hem borçlarınızı 3 ay erteleme fırsatı sunan ING Bank, var olan tüm borçlarınızı kapatmanız için Borç Transfer Kredisi sunuyor. Bu krediyle birlikte tek bir yere borçlanabilir, daha rahata kavuşabilirsiniz. Faiz oranı 1,44 olan bu krediden yararlananlar 36 aya kadar vade yaptırtabiliyor.

ING BANK TAŞIT KREDİSİ

2020’nin sonuna gelirken otomobil firmalarının yaptığı cazip kampanya ve indirimlerden faydalanmak isteyenler için ING Bank taşıt kredilerini güncelledi. Alacağınız araç 120 bin lira üzerindeyse %50’si oranında kredi sunan ING Bank, 120 bin liradan daha ucuz otomobiller için %70 oranında kredi fırsatı sunuyor. ING Bank kredi için faiz oranını 1,54 tutarken 60 aya kadar vade yapma fırsatı sunuyor.

Bu krediler için başvurunuzu internet sitesi, mobil uygulaması ve ING Bank şubelerinden yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.