İstanbulkart Sahiplerine  Dikkat! Başvurmak İçin Son 9 Gün Kaldı

İstanbulkart Sahiplerine Dikkat! Başvurmak İçin Son 9 Gün Kaldı

İstanbul’da toplu taşıma kullanan vatandaşların cebinde İstanbulkart bulunuyor. Bu kapsamda belediye kart sahipleri için çeşitli duyurularda bulunuyor. Son olarak kart sahiplerine nakit avans verileceği açıklanmıştı. Söz konusu ödemeyi almak için ise son 9 gün kaldı.

İstanbulkart sahiplerine Denizbank tarafından 600 TL veya 1200 TL avans verilmekte. Faizsiz avansa başvurmak için ise son 9 gün kaldı. 30 Kasım tarihinde söz konusu kampanya sona erecek. Kampanya kapsamında sıfır faizli kredi başvurusunu yalnızca İstanbulkart’ı ile TCKN bilgisini eşleştirmiş müşteriler yapabilecektir TCKN ve İstanbulkart eşleştirmenizi https://kisisellestirme.Istanbulkart.Istanbul kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanya’dan yalnızca Belbime’a ait kanallardan yönlendirme yapılan Denizbank kanalları üzerinden başvuru yapılabilir.

Söz konusu kredi ödemelerini aylık 100 TL olarak gerçekleştirebilirsiniz.

NEREDE KULLANILACAK?

İstanbulkart’a yüklenecek olan Destek Avans, gıda, temizlik, kırtasiye, ulaşım gibi temel gereksinimler için ve İstanbulkart’ın geçtiği her yerde kullanılabilecek.

İspark’ta park edip devam edene 2 metro ya da tramvay seyahati hediye

31 Aralık 2021 tarihine kadar aracını kampanya dahilindeki İspark P+R noktalarına park edip ödemesini İstanbulkart’ın ile yap, aynı gün kullanacağın 2 metro veya tramvay geçiş tutarın İstanbulkart’ına iade edilsin!

İstanbulkart ile Sealife İstanbul’da Bir Bilet Alana Bir Bilet Hediye

Köpekbalıklarının, vatozların, ahtapotların ve deniz kaplumbağalarının ender türlerinin bulunduğu 10 bini aşkın deniz canlısını 80 metrelik cam sualtı gözlem tünelinde inceleme imkânı sunan Sealife İstanbul’da ödeme yöntemi olarak İstanbulkart’ı seçenlere özel 31 Aralık 2021’e kadar Bir Bilet Alana Bir Bilet Hediye.

İstanbulkart ile Legoland İstanbul’da Bir Bilet Alana Bir Bilet Hediye!

LEGOLAND İstanbul’un eğlenceli LEGO gezilerine, LEGO parçalarının yapım sırrının anlatılmış olduğu LEGO fabrika turuna, atölye çalışmalarına, özel LEGO temalı filmlere, efektlerle zenginleştirilmiş 4 boyutlu sinemaya şahit olmak için ödeme yöntemi olarak İstanbulkart’ı seçenlere özel 31 Aralık 2021’e kadar Bir Bilet Alana Bir Bilet Hediye!

İstanbulkart ile Madame Tussauds İstanbul’da Bir Bilet Alana Bir Bilet Hediye!

250 senelik geçmişe sahip Madame Tussauds markasının sanat, spor ve siyaset dünyasından tarihi ve kültürel kahramanlarının İstanbul’daki evine konuk olmak için ödeme yöntemi olarak İstanbulkart’ı seçenlere özel 31 Aralık 2021’e kadar Bir Bilet Alana Bir Bilet Hediye!

Akıllı Geri Dönüşüm Konteyneri ile İstanbulkart’a Yükle

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Sıfır Atık” vizyonu kapsamında geliştirmiş olduğu “Akıllı Geri Dönüşüm Konteyneri” projesi ile pet şişe ve alüminyum atık karşılığı İstanbulkart’a bakiye yükleme işlemi yapılmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.