Kara Listede Olanlar Müjde! Herkese Sicil Affı, Faizsiz Kredi , Kira ve Fatura Yardımı Verilecek..! İşte, detaylar…

Kara Listede Olanlar Müjde! Herkese Sicil Affı, Faizsiz Kredi , Kira ve Fatura Yardımı Verilecek..! İşte, detaylar…

Şubat ayının ortalarına geldiğimiz bugünlerde müjdeler ard arda gelmeye başladı. Hemen herkesin faydalanacağı sicil affı, faizsiz kredi imkanı, kira ve fatura yardımı ile ilgili detaylar belli oldu. Artış gösteren vakalar nedeniyle bildiğiniz üzere devlet açılmayı değil kapanmayı hedeflemektedir.

Özellikle son zamanlarda ortaya çıkan mutant virüs sebebiyle bu hafta hemen herkese sicil affı, faizsiz kredi, kira ve fatura yardımı verilecek. İşte, bu hafta gelen müjdenin detayları…

Bu hafta müjdeler art arda geldi. Tüm vatandaşa ve esnafa farklı destekler verilecek. Sicili bozuk olduğu için kredi çekemeyen kişilere kredi imkanı, maddi zorluk çeken kişilere faizsiz kredi imkanı, faturasını ödemekte zorlananlara fatura yardımı ve kira ödemekte zorlanan kişilere kira yardımı verilmektedir.

Esnaf ve Vatandaşa Yardım Devam Ediyor..!

Esnafa ve vatandaşa verilen 500 TL ve 1000 TL yardımlar kimseye yetmedi. Muhalif kesimler, vatandaşın ve esnafın yanında olduğu sürece hükümet oy kaybetmektedir. Hal böyle olunca da hükümet yepyeni desteklerle halkını ve esnafını mutlu etmeye devam ediyor.

Basit usul vergiye tabi olanlara yardım yapılmadığı için vatandaş ve esnaf oldukça üzgündü. Yeni çıkarılacak olan paketle beraber vergiye tabi olan ve olmayan tüm vatandaşa yardım verilecek. Bu yardımlar neticesinde de halk bir nebze de olsa rahat edecek.

Sicil Affı Geliyor!

Bildiğiniz üzere koronavirüs salgını sebebiyle pek çok vatandaş dükkanlarını kapatmak zorunda kaldılar. Kredi çekemeyen kişilere müjde! Devlet tarafından sicil affı geliyor! Kara listede olanlara, kirasını ödeyemeyenlere, kredi kartı borcunu ödeyemeyenlere sicil affı gelecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “Esnafın prim borcunu ödeyemediler, sicil affı getiremediler” diyerek sicil affı getirileceğine dair ilk sözleri geçen hafta duyurulmuştu.  

Fatura Yardımı Yapılacak!

Geçen haftanın en çok merak edilen konularından biri de Elektrik faturası, doğalgaz faturası ve su faturası ödeyemeyenlerin sorunu oldu. Bildiğiniz üzere devlet uzun zamandır maddi durumu zayıf olan kişilere fatura yardımı yapmaktadır.

Ayrıca zor durumda olan ve geçim sıkıntısı çeken kişilere 1000 TL’de kira yardımı gelmektedir. Esnafa verilen kira yardımı harici vatandaşlar için de kira yardımı geliyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı vasıtasıyla 1000 TL kira yardımı yapılacak.

Faizsiz Kredi İmkanı!

Devlet, ekonomik yönden zorluk çeken vatandaşlara 6 ay ödemesiz olarak verilecek kredi imkanı sunuyor. Faizsiz krediye herkes başvuru yapabilecek..!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum