Konut, Taşıt, İhtiyaç kredisi, Kredi kartı borcu olanlara müjde! Faizler siliniyor..

Konut, Taşıt, İhtiyaç kredisi, Kredi kartı borcu olanlara müjde! Faizler siliniyor..

Kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası, takipte kredi borcu olan vatandaşlar için müjdeli haberi verdi. Pandemi döneminde sık sık uygun faiz oranları ve ödeme kolaylıkları ile kredi paketleri sunan Ziraat Bankası yeni bir müjde ile karşınızda. Takipte borcu olan vatandaşlar için yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. İşte detaylar...

Ziraat Bankası’nın sağladığı yeni imkan sayesinde takipte borcu olan vatandaşlar rahat bir nefes alabilecek. Takipte borcu bulunan kurumsal, tarımsal ya da bireysel müşterilerin kredilerinde ödeme kolaylıkları sağlanacak. Konut, taşıt, ihtiyaç kredisi ve kredi kartı vadesinde ödenmesi gereken borçlarını ödememiş olan ve 31.12.2020 tarihi itibariyle takibe düşmüş olan Ziraat Bankası müşterilere ödeme kolaylıkları sunulacak.

Takipteki Borçlar Tek Seferde Ödenecek

Temerrüt faizi ile birlikte takip borcu 1 milyon TL’yi geçmeyen müşteriler bu imkandan faydalanabilecekler. Bireysel, tarımsal ya da kurumsal müşteriler için takibe intikal bakiyesi, takipteki borçlarını tek seferde ödemek koşuluyla bu imkanı kullanabilecekler.

Bu imkandan faydalanacak olan müşteriler, borçların takibe intikal ettiği tarihten sonraki dönemler için herhangi bir faiz ödemesi yapmayacaklar. Diğer bir ifade ile Ziraat Bankası’nın takibe düşmüş müşterileri, takip hesaplarına aktarıldığı tarihteki bakiyelerini tek seferde ödemeleri durumunda, işlemiş olan faizi ödemek zorunda kalmayacaklar.

Uygulama 30 Haziran 2021’e Kadar Geçerli

Ziraat Bankası’nda takipte kredi borcu olan vatandaşlar 8 Mart 2021 ile 30 Haziran 2021 tarihleri arasında bu uygulamadan faydalanabilecekler. Takip hesaplarına düştüğünde bakiyeye ilişkin sınırlar ise; bireysel kredi müşterileri için 100 bin TL, tarımsal kredi müşterileri için 500 bin TL ve diğer kurumsal müşteriler için 500 bin TL olarak belirlenmiştir.

İlginizi çekebilir...

Kredi Kartı ve Kredi Borcu Olan Herkes İçin Yasal Takip Süreleri Açıklandı

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum