Kredi Alamıyorum Diye Üzülmeye Son! Bazı Bankalar Tarafından 50 Bin TL’ye Varan İhtiyaç Kredisi Veriliyor…

Kredi Alamıyorum Diye Üzülmeye Son! Bazı Bankalar Tarafından 50 Bin TL’ye Varan İhtiyaç Kredisi Veriliyor…

Bildiğiniz gibi bankalar yılın belirli dönemlerinde bazı kampanyalar sunarak müşterisinin yüzünü güldürmektedir. Son olarak 4 banka tarafından kredi notu düşük olan kişileri sevindiren haber geldi. Kredi notu düşük olan ve kara listede olanlar için 50 Bin TL’ye kadar kredi veren bankalar şartlarını duyurdu. İşte, detaylar…

Kredi notu düşük olduğundan dolayı başvuru yaptığı kredi olumsuz olanları sevindirecek haber geldi. Bildiğiniz gibi bankalar yılın belirli dönemlerinde bazı kampanyalar sunarak müşterisinin yüzünü güldürmektedir. Son olarak 4 banka tarafından kredi notu düşük olan kişileri sevindiren haber geldi. Kredi notu düşük olan ve kara listede olanlar için 50 Bin TL’ye kadar kredi veren bankalar şartlarını duyurdu. 

Kredi Notu Düşük Olana Kredi Müjdesi…

QNB Finansbank, Enpara.com, ING Bank ve Aktifbank tarafından kredi notu düşük olan kişilere kredi verileceği duyuruldu.

QNB Finansbank

QNB Finansbank tarafından kredi notu düşük olanlar için müjdeli haber geldi. Kredi notu düşük olduğundan dolayı kefil veya teminat şartı aranabilir. Banka tarafından kira gelirleriniz ve maaş bilgileriniz de istenebilir. %1.39’dan başlayan faiz oranlarıyla 36 ay vadeli 50 bin TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz.

Enpara.com

QNB Finansbank’ın alt yapısıyla şubesiz bankacılık işlemi gören Enpara.com gelir belgesi şartı olmaksızın, kredi notuna bakılmadan kredi imkanı sağlanıyor. %1.75’ten faiz oranı olan krediler 36 aya kadar taksitlendirilebiliyor.

ING Bank

%1.35’ten başlayan faiz oranlarıyla kredi notu düşük olan kullanıcılara ING Bank tarafından kredi veriliyor. Krediye başvuru esnasında kefil ve maaş bordrosu istenebilir.

Aktifbank

Kredi notu düşük olan kişiler için Aktifbank tarafından 36 ay vadeli olacak şekilde 40 bine kadar kredi kullanabiliyorlar. Kredi kullanırken kredi notunuz düşük olduğu için sizden kefil veya teminat şartı istenebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.