Kredi Kartı Borcu Olanlar Dikkat! Bankalar Borç Kapatma Kredisi Veriyor. Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank ve Diğer Bankaların Borç Kapatma Kredilerine Nasıl Başvurulur?

Kredi Kartı Borcu Olanlar Dikkat! Bankalar Borç Kapatma Kredisi Veriyor. Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank ve Diğer Bankaların Borç Kapatma Kredilerine Nasıl Başvurulur?

Kredi kartı kullanımlarının pandemi sürecinde oldukça arttığı açıklanmıştı. Vatandaşlar ise neredeyse bütün harcamalarını yaptıkları kredi kartlarının borçlarını ödemekte zorlanıyor. Bankalar, borçlarını ödemekte zorlanan müşterileri için borç kapatma kredisi sunuyor. Bu sayede kredi kartı borçları yapılandırılarak vatandaşların daha kolay ödeme koşullarında borçlarını ödemesi sağlanacak. Peki, hangi bankalar borç kapatma kredisi veriyor? Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank ve diğer bankalara b

Nakit olarak ihtiyaçlarını karşılayamayan birçok vatandaş, kredi kartı üzerinden alışverişlerini yapıyor. Özellikle pandemi sürecinde neredeyse bütün alışverişler internet üzerinden yapıldığı için kredi kartı harcamalarında da büyük bir artış gözlemlendi. Ancak kredi kartlarını dolduran vatandaşlar, ekonomik koşulların da zorlaşmasıyla birlikte borçlarını ödemekte zorlanmaya başladı.

Kredi kartı borçlarını ödeyemeyen vatandaşlar için bankalar tarafından yeni bir imkan sunuluyor. Borç kapatma kredisi verilerek borçların ödenmesinde kolaylık sağlanacak. Bankaların müşterilerine vereceği bu krediler ile kredi kartı borçları yapılandırılarak daha kolay ödeme koşulları sunulacak. Hem kredi kartlarının tek bir borç altında ödenmesi hem de yeniden belirlenen ödeme şartları sayesinde borçların ödenmesi kolaylaşacak.

Hangi Bankalar Borç Kapatma Kredisi Veriyor?

Bankaların kredi kartı borçlarını ödeyemeyen müşterilerine sunmuş olduğu bu imkandan yararlanmak için birçok kişi detayları merak ediyor. Vatandaşlar, kredi kartı borçlarını tek bir borç altında toplayarak yeniden yapılandıran bankaları araştırıyor. İşte borç kapatma kredisi veren bankaların listesi:

Akbank Borç Kapatma Kredisi

Müşterilerine borç kapatma kredisi olarak 20 bin TL’ye kadar kredi veren Akbank, 12 ay vade imkanı sunuyor.

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi

Bankanın sunduğu 30 bin TL’ye varan borç kapatma kredisi kapsamında müşterilere özel olarak faiz ve vade imkanları sunuluyor.

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi

İş Bankası da müşterilerine özel olarak belirlemiş olduğu faiz ve kredi miktarlarıyla 36 aya varan vade ile borç kapatma kredisi veriyor.

ING Bank Borç Kapatma Kredisi

Müşterilerine özel belirlenen faiz ve vade oranları ile 30 bin TL’ye kadar borç kapatma kredisi veriliyor.

Garanti BBVA Borç Kapatma Kredisi

36 ay vade imkanı ile sunduğu borç kapatma kredisi kapsamında müşterilerine 25 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor. 

Denizbank Borç Kapatma Kredisi

Denizbank da yine müşterilerine özel olarak belirlemiş olduğu faiz ve vade oranlarıyla 30 bin TL’ye kadar borç kapatma kredisi veriyor.

Bu bankaların yanı sıra Ziraat Bankası ve Şekerbank da borç kapatma kredileri veriyor. Kredilere dair tam bilgi olmamakla birlikte bankaların şubelerine giderek detaylı bilgi alınabilir.

Kimler Borç Kapatma Kredisinden Yararlanabilir?

Borç kapatma kredisi ile farklı bankalarda da olsa tüm kredi kartı borçları tek bir çatı altında toplanarak yeniden yapılandırılıyor. Bu sayede yeni ödeme koşulları ile müşterinin borcunu kapatması sağlanıyor. Borç kapatma kredisinden yararlanmak isteyenler, gelir belgesi ve mal varlığını gösteren bir belge ile bankalara başvuru yapabilecek. Mal varlığı olmayan vatandaşlar da çalıştıkları yerden son 3 aylık maaş bordrosu ile bankalara giderek bu imkandan yararlanabilecek. Borç kapatma kredisinden yararlanabilmek için kredi notunun da buna uygun olması gerekiyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.