Kredi Kartı Borcu Olanlar Müjde Geliyor! Borç Kapatma Kredisi ile Borçlarınızı Kapatabilirsiniz! İşte Tüm Ayrıntılar...

Kredi Kartı Borcu Olanlar Müjde Geliyor! Borç Kapatma Kredisi ile Borçlarınızı Kapatabilirsiniz! İşte Tüm Ayrıntılar...

Kredi kartı borcu olan vatandaşlara müjde geldi. Bankalara kredi ve kredi kartı borcu olan vatandaşlara yönelik bazı imkanlar sunuluyor. Pandemi sürecinde borcu olan vatandaşa yardım yapılacak.

Pandemi süresi boyunca kredi kartı borçlarını kapatamayan, bankalardan kredi çeken ancak ödeyemeyen birçok vatandaş bulunuyor. Geri ödemesiz dönemin sonuna gelirken ne yapacaklarını kara kara düşünen borç sahiplerine sevindirici haber geldi. Bankalar tarafından uygun taksitlendirme ve yapılandırma imkanları sunuluyor. Kredinin veya kredi kartının ait olduğu bankaya banka ile görüşülerek kredi borç taksitlendirme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Eğer isterseniz internet bankacılığı uygulamalarından veya şube üzerinden kredi ve kredi kartı borcu taksitlendirme - yapılandırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. 

Kredi ve Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme veya Yapılandırma Nasıl Yapılır?

Pandemi süresince mağdur olan vatandaş mecburen kredi kartlarında destek aradı. Nakit desteğinin yeterli olmadığı zamanlarda ne yazık ki kredi kartları en büyük yardımı sağlar oldu. Ancak geri ödemesiz dönemin sonuna geldik, iş yerleri açıldı. Bu süreç boyunca borçları biriken vatandaş ne yapacağını düşünmeye başladı. Kredi ve kredi kart borcunu yapılandırmak isteyen vatandaş 12 ila 36 ay vade farkı ile borçlarını yapılandırabiliyorlar. Bankaya ve kişiye göre değişiklik gösteren yapılandırma – taksitlendirme işlemi mevcut. Bankanızdan size özel teklifi isteyebilirsiniz.

İş Bankası müşterileri şubeye gitmeden kredi ve kredi kartı borcu yapılandırma işlemini halledebiliyorlar . 0850 724 0 724 no’lu İş Bankası Müşteri Hizmetleri’ni arayarak veya direkt banka şubelerine müracaat ederek İş Bankası kredi kartı borcu yapılandırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank Axess müşterileri ise yaptıkları harcamalarda vade farksız 9 ay taksitlendirme seçeneğinden faydalanabiliyorlar. Akbank İnternet Bankacılığı uygulaması üzerinden “Taksitli Borç Transfer” özelliğiyle kredi kartı borç taksitlendirme işlemini yapabilirsiniz . Bu işlem ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor ve en az 200 – en fazla 20 bin TL tutarında borç transferini kapsıyor. Aylık %2,42, yıllık ise %29,09 maliyet oranı mevcut.

Kredi kartı borçlarınızı kendinize göre şekillendirerek yapılandırabilirsiniz. 60 aya varan vadeli seçeneğiyle kredi kartı borçlarınızı istediğiniz zaman ödeme imkanına sahipsiniz. Fakat bunun için kredi kartı borcunuz dışında herhangi bir ihtiyaç, taşıt veya konut kredisi borcunuzun olmaması gerekiyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.