Kredi Kartı veya Banka Kredi Borcu Olanlara İyi Haber Geldi! Borç Kapatma Kredisi Verilecek! TEB, İNG Bank ve İş Bankasından Büyük Hamle!

Kredi Kartı veya Banka Kredi Borcu Olanlara İyi Haber Geldi! Borç Kapatma Kredisi Verilecek! TEB, İNG Bank ve İş Bankasından Büyük Hamle!

Kredi kartı, ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi borcu olanlara 3 bankadan teklif geldi. Borç Kapatma Kredisi ile yükünüzü hafifletebilirsiniz.

Ülke genelinde ekonominin kötüye gitmesiyle beraber kredi borcu olan vatandaşlar zorluk çekmeye başladı. Öncelikle kredi kartı borcu ve çeşitli kredilerden yararlanıp borcu birikenlere üç banka tarafından teklif geldi.

Borç Kapatma Kredisi ile Stresiniz Azalsın!

Birden fazla bankaya olan borçlarınızı tek bankada toplayıp kapatma imkanınız artık var. Bu doğrultuda bankalar tarafından vatandaşlara size bu imkanı sunmakta. Özellikle de birden fazla bankaya borcu bulunan borçlular bu haberi mutlaka okumalı!

Gerekli olan evraklar ise şu şekilde;

  • TC Kimlik Belgesi
  • İkametgâh Belgesi (Kayıtlar güncel ise, son 3 aya ait sabit fatura olmalı.)
  • Maaş Bordrosu
  • Eğer bütçeniz ve ödemeleriniz yeterli ise banka borç transfer kredisi işlemine rahatlıkla onay verecektir.

Peki Borç Kapatma Kredisine Kimler Başvurabilir?

  • Birden fazla bankaya borcu bulunan vatandaşlar tek bir banka aracılığıyla daha düşük faiz imkanları ile borçlarını ödeyebilecekler.
  • Borç kredisi için vatandaşların daha önce bankacılık hizmetlerini kullanmış olması gerekli.
  • Eğer kredi kartınız, kredili mevduat hesabınız veya kredi borcunuz bulunmuyorsa borç kapatma kredisinden faydalanamıyorsunuz. Genel şartları taşıyan müşteriler, kredi puanları ve düzenli gelirleri yeterli olduğu takdirde kolaylıkla borç transfer kredisine başvurabilecekler.

TEB Borç Kapatma Kredisi

TEB, 50 bin TL çekmek isteyen müşterilerine 1,35 faiz oranı ile 36 ay vade imkanı sunarak ayda 1844 TL ödeyerek krediden faydalanabileceklerini açıkladı. 36 Ay için 50 bin TL Borç kapatma kredisi çeken müşteriler de 66 bin 632 TL ödeme yapacak.

ING Bank Borç Kapatma Kredisi

ING Bank,50 bin TL çekmek isteyen müşterilerine 1,49 faiz oranı ile 36 ay vade imkanı sunarak krediden faydalanabileceklerini açıkladı. 50 bin TL çeken kişi 3 senenin ardından bankaya 68 bin 497 TL ödeme yapmış olacak.

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi

İş Bankası,50 bin TL çekmek isteyen müşterilerine 1,50 faiz oranı ile 36 ay vade imkanı sunarak krediden faydalanabileceklerini açıkladı. 50 bin TL çeken kişi 3 senenin ardından bankaya 68 bin 631 TL ödeme yapmış olacak.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.