Kredi Notu Düşük Kredi Alamayanlara Müjde!  Aktifbank ve Garanti Bankası 7500 TL Veriyor!

Kredi Notu Düşük Kredi Alamayanlara Müjde! Aktifbank ve Garanti Bankası 7500 TL Veriyor!

Kredi notu düşük olup da kredi alamayanları sevindiren haber Aktifbank ve Garanti Bankasından geldi. Kredi Notu Düşük Kredi Alamayanlara Müjde! Aktifbank ve Garanti Bankası 7500 TL Veriyor!

Maddi sıkıntı Türkiye genelinde hemen herkesin yaşadığı sorunlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Hal böyle olunca da insanlar maddi sıkıntısını gidermek için bankaların yolunu tutmuşlardır. Bankalar tarafından pek çok kişiye kredi verilse de bazı kişiler kredi notu düşük olduğundan dolayı kredi alamamaktadır. Kredi Notu Düşük Kredi Alamayanlara Müjde!  Aktifbank ve Garanti Bankası 7500 TL Veriyor!

Edinilen bilgilere göre daha önce bankalardan kredi kullanamayan kişilere 7500 TL’ye kadar kredi onayı verileceği Aktifbank ve Garanti Bankası tarafından duyuruldu. Daha önce kredi notu düşük olduğundan dolayı kredi onayı alamayanlar 7500 TL başvuru yaparak hemen onay alabilecek ve bu tutarı 36 ay vadeyle ödeyebilecektir. 7500 TL ve üzerinde işlem yapacak olan kişiler de aynı zamanda kredi başvurusu yaparak onay aldıkları zaman yüksek limitli krediler de alabilecekler.

Aktifbank Müjdeyi Verdi! 36 Ay Düşük Faizle Kredi İmkanı…

Aktifbank üzerinden 7500 TL’ye kadar hızlı bir şekilde kredi ödemesi yapma imkanınız bulunuyor. Aktifbank tarafından yapılan duyuruyu incelediğimizde 36 ay vade ile 3 ay ertelemeli olarak 7500 TL kredi alma imkanınız bulunuyor. Siz de bu krediye başvuru yapmak için cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek KREDİ yazıp boşluk bırakıp TC Kimlik numaranızı yazdıktan sonra 3050’ye mesaj atabilirsiniz. 3050’ye attığınız mesaj sonunda banka tarafından sizlere kısa sürede dönüş yapılacak ve onaylanan tutarın ne kadar olduğu görülecektir.

4370.jpg

Kredi Alamayanlara Garanti Bankası 7500 TL Veriyor!

Garanti Bankası üzerinden hesabı olan müşteriler 7500 TL alabiliyor. Banka şubesine bile gitmeye gerek kalmadan verilen bu kredi Garanti Mobil üzerinden müşterilere sunulmaktadır. Siz de Garanti Mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusu yaparak 36 ay vadeli, 3 ay ertelemeli bu kredilerden faydalanabilirsiniz. 7500 TL’ye kadar kredi alacak kişilerin sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda en az 90 günlük sigorta primlerinin yatmış olması gerekir.

Garanti Bankası ve Aktifbank haricinde Denizbank, Ziraat Bankası, İş Bankası, Finansbank gibi bankalar üzerinden de kredi başvurunuzu kolay bir şekilde yaparak nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.