N11 İle Cardfinans Anlaştı Dev Kampanya Böyle Duyuruldu

N11 İle Cardfinans Anlaştı Dev Kampanya Böyle Duyuruldu

Alış veriş siteleri ile bankalar kendi aralarında anlaşma yaparak müşterilerin daha ekonomik koşullarda alış veriş yapmalarını sağlıyorlar. Yapılan bu anlaşma ile de benzeri bir durum söz konusu olmuş durumda.

Alış veriş  siteleri ile bankalar kendi aralarında anlaşma yaparak müşterilerin daha ekonomik koşullarda alış veriş yapmalarını sağlıyorlar. Yapılan bu anlaşma ile de benzeri bir durum söz konusu olmuş durumda. Cardfinans kullanmakta olan vatandaşların N11 üzerinden yapacakları alış verişler ile birlikte daha uygun koşullarda ürün sahibi olmaları mümkün olmaktadır. Bu kampanya ile;

N11 üzerinden 500 TL alış veriş yapılması durumunda 50 TL

N11 üzerinden 500 TL alış veriş yapılması durumunda 100 TL

Kazanmak mümkün olmaktadır. 16 Mart – 15 Nisan 2021 tarihleri arasında bu kampanyanın geçerli olduğu bilgisi de ayrıca paylaşılmaktadır. Böylece bu tarihler içerisinde 500 T olarak yapılan alış verişler 450 T gibi bir tutara 1000 TL gibi yapılan alış verişler ise 900 TL gibi bir miktara düşmektedir.

6 Taksit var

screenshot-22.jpg

Yapılan alışverişlerde oldukça büyük bir indirim olmasıyla birlikte ayrıca 6 ay taksit imkanı da bulunmaktadır. böylece hem indirimli olarak yapılan alışveriş güzel bir taksitle de taçlandırılmaktadır. Kampanyalarda genel olarak peşin veya tek çekim olan alış verişlere bu şekilde indirim uygulanmaktadır. Bu kampanya da hem indirim ayrıca da taksitlendirme bulunmaktadır.

UGURLU yazıp, 2273’e gönderilmesiyle birlikte kampanyaya katılım sağlanmaktadır. Kampanyaya katılım öncesinde yapılan alış verişler kampanyaya dahil edilmeyecektir. Lltın&gümüş, Türk Telekom Mobil TL yükleme, Özel satış ve Fırsat Vodafone TL Yükleme, Simkart ve Hat, Uçak Bileti, Toptan Satış, Toplu satış üzerinden yapılan alış verişler kampanya dışında değerlendirilmektedir.

20 Nisan 2021 itibariyle kartlara belirtilen puanlar aktarılmaktadır. Bu tarihe kadar yapılan alışverişlerin iptal edilmesi gibi bir durumun bulunması durumunda indirim ekstreye borç olarak aktarılacaktır. Bu tarihte belirtilen miktarın hesaba aktarılmaması durumunda banka müşteri hizmetleri ile direk olarak görüşme sağlanabilir. Böylece sorun ortadan kaldırılmak üzere şikayet kayıt altına alınmaktadır.

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.