PTT herkese düşük faizli kredi imkanı sunuyor..! Kredi faizleri yükseltildi!  Başvuru şartları…

PTT herkese düşük faizli kredi imkanı sunuyor..! Kredi faizleri yükseltildi! Başvuru şartları…

İhtiyaç kredisi başvurusu onay almayan vatandaşlara büyük müjdeli haber PTT üzerinden geldi. PTT kredi fırsatı sunuyor! Haberi alan vatandaşlar PTT kredisinden nasıl faydalanabileceklerini araştırıyor.

Bankalara kredi almak üzere başvuran vatandaşlar son süreçte başvurularının onay almamasından ve başvuru şartlarıyla beraber faiz oranlarının da geri ödeme noktasında zorlaştırılmasından şikayet ediyor. İhtiyaç kredisi başvurusu onay almayan vatandaşlara büyük müjdeli haber PTT üzerinden geldi. PTT kredi fırsatı sunuyor! Haberi alan vatandaşlar PTT kredisinden nasıl faydalanabileceklerini araştırıyor. PTT kredisi başvuru şartları nelerdir? Kimler bu krediyi kullanabilir? Başvurular nereye yapılır? Faiz oranları ve geri ödeme planı nasıl? Merak ettiğiniz tüm bu soruların ayrıntılı yanıtları haberimizde…

PTT’den emekli müşterilerine 80 Bin TL kredi fırsatı!

Emekli vatandaşların geneli maaşını PTT şubelerinden almayı tercih ediyor. Bu noktada PTT maaş müşterisi olan vatandaşlara yönelik çok sayıda kolay kredi imkanı sunuyor. Bu kez de yapılan duyuruya göre tüm PTT emekli müşterilerine maksimum 80 Bin TL üst limitli ve kolay geri ödemeli kredi sunacağını duyuran PTT aynı zamanda kendi çalışanlarına da 30 Bin TL üst limitli kredi vereceğini açıkladı. Kış kampanyası olarak sunulan kredi fırsatlarını duyan emekli ve çalışan vatandaşlar geri ödeme, başvuru şartları ve başvuru şekli hakkında ayrıntılı araştırma yapmaya başladı. Ayrıca sunulan krediler için ise 36 aya varanda vade imkânı da tanınacak. Peki, başvurular nasıl yapılır? PTT şubeleri başvuru kabul ediyor mu?

PTT kredi başvuru nasıl yapılır?

Korona virüs sürecinde vatandaşlar şubelere giderek kredi başvuru seçeneğini sıcak bulmuyor. Virüs bulaşma riskinden ötürü çoğu kurum da ilgili kampanyalara ilişkin kolaylık sağlamak adına internet üzerinden başvuru kabul ediyor. Ancak ne yazık ki PTT kredi başvuru için de direk şubeleri ziyaret etmeniz gerekiyor. Size en yakın PTT şubesine giderek başvuru formunu doldurup hemen hızlı başvuruda bulunabilirler. Başvuru formundan sonra başvurunuz değerlendirmeye alınıp, olumlu sonuçlanması halinde bilgi aktarılıyor. Nitekim kredinin onaylanması için kredi notunuzu da dikkat ediliyor. Bu noktada kredi notu düşük olanların kredisinin onay alma ihtimali çok daha yüksek oluyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.