PTT’den Başvuran Herkese 10.000 TL Ödeme Yapılıyor! Hemen Başvuru Yapabilirsiniz..!

PTT’den Başvuran Herkese 10.000 TL Ödeme Yapılıyor! Hemen Başvuru Yapabilirsiniz..!

Son dakika gelişmesine göre PTT’den başvuran herkese 10.000 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. İhtiyaç sahibi olan tüm vatandaşlar başvuru yaparak ödemelerini kolayca alabilir.

Son dakika gelişmesine göre PTT’den başvuran herkese 10.000 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. İhtiyaç sahibi olan tüm vatandaşlar başvuru yaparak ödemelerini kolayca alabilir. Haberin verilmesiyle beraber rekor seviyede başvuru yapıldığı da açıklandı. Acil nakite ihtiyacı olan tüm vatandaşlar hızla başvuru şartları ve başvuru detaylarını merakla araştırıyor. Başvuru yapacak vatandaşlardan talep edilen şartları, son başvuru tarihini ve diğer ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz. İşte, merakla beklenen tüm detaylar…!

PTT’den 10.000 TL Ödeme Hamlesi!

PTT aracılığı ile yapılan ihtiyaç kredisi kampanyası oldukça dikkat çekmiyor. PTT’den başvuran herkese 10.000 TL kredi haberi geldiği gibi sayısız vatandaş hemen başvuru detaylarını analiz ederek başvuruda bulundu.  Bu kredinin özellikle kamu ve özel bankalardan düşük kredi puan nedeniyle kredi alamayan vatandaşlara yönelik olduğu da bildirildi. Ancak kredi notu riskli olmayan ya da yüksek olan vatandaşlar için alt limit 10 Bin TL olsa da ihtiyaçlarına göre daha yüksek kredi rakamları sunulacağı da ifade ediliyor. Peki, başvurular nereden ve nasıl yapılıyor? Başvuru şartları nelerdir?

PTT Aktifbank Kredi Başvuru Şartları Neleridir?

PTT Aktifbank kredi seçeneği için başvuru şartları da merak eidlenler arasında yer alıyor. Bu noktada ihtiyacı olan herkesin başvurarak şansını deneyebileceğini söylemek mümkündür. Çünkü mevcut PTT kredisi zaten normal bankalardan kredi çekemeyen vatandaşlar için sunulan bir kampanyadır. Kredi notu düşük olanlar, riskli gurupta ya da notu yüksek olanlar da hızlıca başvuru talebinde bulunabilir. Üstelik belirtilen kredi için 36 aya varan vade seçeneği ve 3 ay ertelemeli geri ödeme olacağı da ifade edildi.

PTT Aktifbank Kredi Başvuru Nasıl Yapılır?

PTT’den başvuran herkese 10.000 TL adıyla dikkat çeken Aktifbank kredisi için başvuru detayları da oldukça basittir. Her vatandaş birden fazla başvuru seçeneğinden birini kullanabilir. Başvuru çeşitlerini kısaca sıralamak gerekirse de;

  • SMS ile başvuru: TC kimlik numaranızı yazarak 3050’ye sms atıp başvuru yapabilirsiniz.
  • PTT şubelerinden direkt olarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Bu başvuru seçeneklerinden birini kullanarak hemen kredi talebinizi iletip, siz de 10.000 TL çekebilirsiniz

 

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.