Şekerbank’tan Büyük Fırsat! 15 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi! Üstelik 36 Ay Vade ve Sıfır Faiz

Şekerbank’tan Büyük Fırsat! 15 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi! Üstelik 36 Ay Vade ve Sıfır Faiz

Şekerbank’tan büyük bir fırsat. 15.000 TL ihtiyaç kredisi desteği vereceğini açıklayan Şekerbank vatandaşlar için sağladığı kredi olanaklarına devam ediyor. Peki anında başvurularınızı kabul eden ve size kredi desteği verecek olan bu fırsat imkanından yararlanmak için herhangi bir tarih açıklandı mı?

Vatandaşların bu zor günlerinde onlara kredi imkanı yaratan Şekerbank gelen istekler doğrultusunda onlara uygun kredi faizleriyle ihtiyaç kredisi veriyor. Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadelede ekonomik sıkıntıları çoğalan vatandaşın bir ihtiyaç kredisi tam da aradığı şey olabilir. Bu hamle de Şekerbank’tan geldi. İşte Şekerbank’ın sağladığı kredi hakkında merak edilenler.

Faiz oranlarının düşmesi özellikle bu zor ekonomik şartlarda vatandaşların tek umudu haline geldi. Faizlerin düşmesiyle beraber vatandaşlar, bankalardan onları ferahlatacak kredi paketleri bekliyor. Şekerbank’tan da vatandaşlara bir ihtiyaç kredisi paketi geldi. İşte Şekerbank’ın kredi kampanyası hakkında tüm merak edilenler.

Şekerbank 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu Detayları

Şekerbank müşterileri için uygun ve cüzi miktarda ihtiyaç kredisi veriyor. Vatandaşlar, pandemi sürecinde yaşadıkları ekonomik sıkıntılardan dolayı şu an ihtiyaç kredilerine daha da çok muhtaç durumda. Ancak kredi faiz oranlarındaki artış krediye ihtiyacı olanların gözünü korkuttu. Fakat beklemede olan vatandaşlar için oldukça uygun kredi kampanyaları da bulunuyor. Şekerbank’ın sunacağı kredi imkanlarından sadece Şekerbank’ın müşterileri faydalanabilecek. Şekerbank 3 ay boyunca ödeme ertelemeli, 36 ay vadesi olan ve 1,25 faiz oranı olan ve isteğe göre 15.000 TL olan kredi desteği müşterilerine sağlayacak. Ödeme seçenekleri hakkında daha fazla detay ve krediden yararlanmak istiyorsanız bankanın şubelerinize gitmeniz mümkün.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.