Şekerbank'tan emekli olmak isteyenlere büyük destek! 60 Ay vadeli kredi seçenekleriyle prim borçlarınızı ödeyebilirsiniz! İşte detaylar..

Şekerbank'tan emekli olmak isteyenlere büyük destek! 60 Ay vadeli kredi seçenekleriyle prim borçlarınızı ödeyebilirsiniz! İşte detaylar..

Şekerbank emekli olmak isteyen vatandaşlara sunmuş olduğu imkanlarla birlikte 60 ay vadeli kredi paketini hazırladı. SGK prim borcu olduğu için emeklilik hakkı elde edemeyen binlerce vatandaş rahat nefes alacak. Emeklilik Kampanyası ile birlikte SGK prim borçları ödenerek emeklilik hakkı elde edilebilecek.

Son zamanlarda Şekerbank müşteriye sunduğu çeşitli fırsatlar ile bankalar arasında ön plana çıkmaya başladı. Özel bankalar arasında sık sık müşterinin yanında olduğunu gösteren ve kampanyalarla birlikte sürece destek olan Şekerbank bu süreçte milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendirecek yeni bir kredi kampanyası ile geldi.

Günümüzde milyonlarca kişinin en büyük hayali rahat bir emeklilik geçirmek, çalışanlar için bir an önce emekli olmak olarak ifade ediliyor. Bu noktada SGK prim borcunu ödeyemediği için diğer tüm şartları tamamlamasına rağmen emekli olamayan bireyler bulunuyor. Bu vatandaşlar düşünülerek Şekerbank tarafından oldukça etkili bir kredi paketi hazırlandı. SGK prim borçlarını ödeyemediği için emeklilik hakkı elde edemeyen vatandaşlara bireysel kredi paketleri sunulacak. 60 ay vadeli ödeme seçenekleri ile birlikte emekli olmak daha kolay hale geldi.

Şekerbank Vatandaşa 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Veriyor!

Şekerbank son zamanlarda sunmuş olduğu kredi imkanları ile birlikte vatandaşların ihtiyaçlarına nokta atışı çözümler bulmaya devam ediyor. İhtiyaç kredisi fırsatının devam ettiği banka kampanyalarında vatandaşlar tarafından da kredi detayları en çok araştırılan ve sorgulanan konular arasında yer alıyor.

Kredi başvurusunda bulunacak kişilerin 18 yaşından büyük olmaları gerekmektedir. Çünkü bu kredi çalışma hayatına başlamış ve SGK prim borçlarını ödemek isteyenlere yönelik hazırlanmıştır. Esnafın yanında olduğunu belirten Şekerbank, ‘Emeklilik Kampanyası’ ile birlikte 60 ay vadeli kolay ödeme seçenekleri bulunan kredi paketlerinden yararlanabilecekler.

Emekli Olmak İsteyenlere SGK Prim Borcu Ödeme Kolaylığı!

Bankanın sunduğu kredi paketi ile birlikte SGK borcunuzu zorlanmadan tek hamle ile ödeyebilirsiniz. Bunun için başvuru şartlarını karşılamak gerekiyor. Bu süreçte;

  • Yılın sonuna kadar kredi kampanyası devam edecek sonrasında gelen başvurular kabul edilmeyecektir.
  • SGK aracılığı ile emekli olmak istenildiğinin belirtilmesi gerekmektedir.
  • SGK borçlarının bulunduğu belgenin kredi başvurularında iletilmesi gerekmektedir.
  • Kredinin onaylanması halinde emekli maaşının Şekerbank aracılığı ile alınacağının beyan edilmesi gerekmektedir.
  • Emeklilik için gerekli olan tutar SGK belgeleri ile ilgili kuruma EFT yoluyla gönderilecek ve kişiye verilmeyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.