SGK, SSK, Bağ-Kur emeklilerine müjdeli haber geldi! Karşılıksız 3.750 TL, başvuran hemen alıyor

SGK, SSK, Bağ-Kur emeklilerine müjdeli haber geldi! Karşılıksız 3.750 TL, başvuran hemen alıyor

Emeklilere güzel haber! 3.750 TL karşılıksız olarak veriliyor. Şart olmaksızın tüm emekliler yararlanabiliyor. Ödemeler hemen yapılıyor. TEB tarafından açıklama yapıldı. Emekli promosyonunda ödeme miktarı arttırıldı. Maaşını TEB'e getiren emeklilere maaşı oranında promosyon ödemesi yapılıyor. Detaylar paylaşıldı.

Bankalar emekli vatandaşlar için adeta yarış halinde. Emekli promosyonunda rakamlar yükseldi. Bankalar tek tek açıklıyor. Son olarak TEB emekli prpomosyonun 3.750 TL'ye çıkardı. Bankadan konu ile ilgili açıklama geldi. 

TEM'DEN 3.750 TL PROMOSYON

TEB, emekli maaşını TEB’e taşıyan müşterilerine yönelik yeni emekli kampanyasını başlattı. Emekli maaşını 36 ay boyunca TEB’den almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 3.750 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek.

2.500 TL'YE VARAN ÖDÜL

Ayrıca, TEB’e davet ettikleri ve maaşını TEB’e taşıyan her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyorlar.

AVANTAJLI KREDİ KULLANIM İMKANI

Emekli müşterileri için özel müşteri hizmet hattı bulunan TEB, emeklilerin bu hattan ve internet şubesi üzerinden yapacakları EFT/FAST ve Havale işlemlerinden ücret almıyor. TEB şubelerinde öncelikli hizmet, kredi kartı ücret muafiyeti, emekli maaş müşterilerine özel avantajlı oranlarla ihtiyaç kredisi, günlük nakit çekim imkanı sunan Marifetli Hesap ile birikimlerine avantajlı faiz ve ATM’lerden yüksek çekim limiti, TEB’in emeklilere özel paketi kapsamında sunduğu hizmetler arasında yer alıyor.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, şubeyi ziyaret etmelerine gerek kalmadan İnternet Şubesinden başvurularını yapabiliyor.

(Gazete Vatan)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.