Son 11 Gün! Ziraat Bankası müşterilerine 2 bin TL bankkart hesabına para verecek...

Son 11 Gün! Ziraat Bankası müşterilerine 2 bin TL bankkart hesabına para verecek...

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası dönemsel olarak müşterileri için düzenlediği kampanyalarına yenisini eklemeye devam ediyor. Yapılan son açıklamaya göre belirtilen şartları taşıyan müşterilerine 2 bin TL tutarında hediye verileceği ifade edildi. Cüzdanında Ziraat Bankası kartını taşıyanlara yapılan duyurunun detayları haberimizde: Kaynak: Ziraat Bankası kartını taşıyan vatandaşlar baksın!

Ziraat Bankası'nın düzenlediği son kampanya kapsamında, belirtilen şartları sağlayan müşterilerine 2 bin TL tutarında hediye verileceği açıklanmakta. Kampanya, Bankkart ile yapılacak alışverişlerin tutarına göre para verilecek. Detaylı bilgi için Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, kampanyanın sona ermesine sadece 11 gün kaldığı da belirtiliyor, bu nedenle kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin zamanında başvurmaları öneriliyor.

Nutuk haber sitesinde yer alan haberin detayları ise şöyle;

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası dönemsel olarak müşterileri için düzenlediği kampanyalarına yenisini eklemeye devam ediyor. Yapılan son açıklamaya göre belirtilen şartları taşıyan müşterilerine 2 bin TL tutarında hediye verileceği ifade edildi. Cüzdanında Ziraat Bankası kartını taşıyanlara yapılan duyurunun detayları haberimizde:

Ziraat Bankası, yeni kampanyasını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Kampanyanın sona ermesi için sadece 11 gününüz kaldı! Banka tarafından yapılan açıklamada Ziraat Bankası’nın Bankkartı ile yapılacak alışverişlerin tutarına göre para verilecek.

2 BİN TL BANKKART TL VERİLECEK

Banka kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamasında, “Bankkart’ınız ile TatilBudur’da tek seferde yapacağınız 7.500 TL-12.499 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 750 TL Bankkart Lira, 12.500 TL-19.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.250 TL Bankkart Lira, 20.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 2.000 TL Bankkart Lira verilecektir” ifadeleri kullanıldı.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANACAK?

Kampanyaya katılmak isteyenler için katılım ürünün Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden veya SMS ile katılım olabileceği belirtildi. SMS ile kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan TATILBUDUR yazıp 4757’ye SMS gönderilebileceği açıklandı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI AÇIKLANDI

Kampanyadan yararlanabilmek için kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Mart 2023 tarihinde yüklenecek olup, 10 Nisan 2023 tarihine kadar kullanılabilir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 11 Nisan 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 2.000 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Uçak bileti alımları Bankkart Lira kampanyasına dahil değildir.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

HANGİ KARTLAR GEÇERLİ?

Kampanya Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar için geçerlidir.

Ön provizyon işlemleri, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.