TEB Bankasında Hesap Açana 75 Bin TL Kredi! 2021 Yılının En Cazip Kredisi TEB De..! İşte, Başvuru Şartları…

TEB Bankasında Hesap Açana 75 Bin TL Kredi! 2021 Yılının En Cazip Kredisi TEB De..! İşte, Başvuru Şartları…

Faiz oranlarının artmasıyla beraber bankalar arasında kıran kırana mücadele oluşmaya başladı. Faiz oranlarının yüksek olması vatandaşların kredi çekmesini olumsuz bir şekilde etkiledi…TEB Bankası tarafından muhteşem bir kredi verilmeye başlandı.

Bankalar arasında kredi faiz oranlarının artmasıyla beraber mücadeleli bir yarış başladı. Faizlerin oldukça yüksek olması, vatandaşların kredi kullanımını olumsuz etkiledi. Bu nedenle bankalar vatandaşın maddi sıkıntısını gidermek için bankalarına vatandaşı çekmeye çalışıyorlar. Para sıkıntısı çeken kişiler cazip kredileri bir süredir araştırıyordu. Vatandaşın maddi sıkıntısını gidermek için TEB son noktayı koydu. Oldukça cazip fiyatlarla müşterisini memnun etmeye çalışan TEB, yeni bir kredi paketi açıkladı.

CEBTETEB Hoş geldin Faizli Kredi

Henüz TEB ya da CEPTETEB hesabı olmayan kişiler için 3 ile 36 ay arasındaki vadelerle, 1000 TL ve 75.000 TL arası kredi verilmektedir. Kredi faiz oranı %1.50 olurken, verilen kredi %0.5 kadar olan ve hesaplama içerisinde %5 BSMV dahil edilmekte olan tahsis ücreti yalnızca CEPTETEB Şubesi ile çalışma gösteren müşterilerden alınmayacaktır.

Bankaya ilk kez gelerek hesap açan ve bununla beraber kredi kullanmak isteyenlere özel bu kredi verilecektir. Kredi, bir çok banka ile kıyaslandığında oldukça cazip olduğunu söylemeden geçmeyelim. Vatandaşların nakit ihtiyacının olması nedeniyle uygun koşullarda kredi imkanı, ihtiyacı olan vatandaşlara sunulmaktadır. Kredi başvuruları tüm kanallar üzerinden yapılmaktadır. Online olarak kullanacağınız bu krediyi ayrıca şubelere giderek de başvuru yapıp alabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.