Vakıfbank ev hanımlarına Yüzde 0 Faizli 36 ay vadeli 10.000 lira kredi destek paketini açıkladı..

Vakıfbank ev hanımlarına Yüzde 0 Faizli 36 ay vadeli 10.000 lira kredi destek paketini açıkladı..

Vakıfbank, ev hanımları, sosyal ekonomi bağımızın en temelini oluşturan grubu temsil etmektedir. Bu nedenle her zaman devlet ve banka teşebbüsleri tarafından desteklenmektedirler. Son zamanlarda ülke çapında yaşanan pahalılık, ev hanımlarının da alım gücünü yavaşlatmıştır.

Hal böyle olunca ekonomi de zarara uğramaya başlamıştır. Fakat ev hanımlarını sevindirecek haber, yine Vakıfbank’tan geldi.

Vakıfbank, sadece ev hanımlarını kapsayacak şekilde bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya özelinde ev hanımları için 36 aya varan vadeler ve 0 faiz imkanı ile 10.000 liraya kadar kredi sunulabileceği duyuruldu. Bu durum, ev hanımları arasında mutlulukla karşılandı. Biz de sizler için Vakıfbank ev hanımlarına destek projesi hakkında merak edilen tüm detayları derledik.

Vakıfbank Ev Hanımlarına Destek Koşulları Nelerdir?

Vakıfbank, ev hanımlarını bir nebze rahatlacak bir planı ortaya attı ve devlet destekli olarak hanımlarımıza kredi imkanı sağlayacağını duyurdu. Bu proje, devlet tarafından da desteklenerek tamamen faizsiz ve yüksek vade imkanlarıyla sunulmaya başlandı. Fakat bu krediden faydalanabilmek için ev hanımlarının gerçekleştirmeleri gereken bazı koşullar bulunmaktadır. Peki nedir bu koşullar?

Ev hanımları, Vakıfbank ihtiyaç kredisinden yararlanabilmek için son 2 yıldır sigortalı olarak çalışmıyor olmalıdırlar. Bu durum, devlet ve banka tarafından ortaklaşa bir karar ile alınmıştır. Ayrıca ev hanımları, eşlerinin üzerine bulunan bir sigortadan da yararlanmıyor olmalıdırlar. Son olarak ev hanımlarının üzerine hiçbir mal varlığının da bulunması gerekmektedir.

Vakıfbank’tan Ev Hanımlarına Destek Kampanyasından Nasıl Yararlanılabilir?

Vakıfbank, ev hanımlarına destek projesinden sonra ilgili sisteme nasıl başvurulması gerektiğini de sırasıyla anlatmıştır. Fakat bu durum, internet camiasında çok hızlı şekilde paylaşıldığı için bilgi kirliliğine de yol açmış durumdadır. Kısacası ev hanımları, Vakıfbank bünyesinde yer alan krediyi alabilmek için nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini bilmemektedirler. Biz de sizler için kredi sistemine nasıl başvurmanız gerektiğini araştırdık.

Vakıfbank ev hanımlarına kredi sistemi için e-devlet sisteminden aldığınız SGK raporu ile birlikte bankaya müracaat etmeniz gerekmektedir. Ayrıca mülk durumu ve çalışma belgelerinizi de aynı şekilde bankaya sunmanız şarttır. Son olarak yanınızda kimlik fotokopisi de götürerek faizsiz kredi imkanından yararlanabilirsiniz. Bu işlemlerden sonra banka talebinizi inceleyecek ve gerekli açıklamayı sms yoluyla sizlere bildirecektir.

Vakıfbank’tan Ev Hanımlarına Destek Kampanyası Başvuru Tarihleri

Vakıfbank, ev hanımları için sunduğu destek kampanyasına bazı tarihler ilişkilendirmiştir. Bu tarihlerden biri, kredi başvurusu için en erken tarih olan 15 Ekim olarak gösterilmektedir. Ev hanımları, gerekli evrakları tamamladıktan sonra 15 Ekim itibarıyla kredi talebinde bulunabilmek için Vakıfbank şubelerini ziyaret edebileceklerdir.

Fakat banka, ev hanımlarını düşünerek başvuru tarihleri hakkında belirli bir son tarih yayınlamamıştır. Bu demek oluyor ki ev hanımlarının 15 Ekim itibarıyla başvuruları süresiz olarak kabul edilecektir. Yine de Vakıfbank resmi adresleri üzerinde paylaşılan son gelişmeleri takip ederek tarihsel süreci bilmenizde yarar var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum