Vakıfbank, İş Bankası ve Yapı Kredi 3 Ay Ertelemeli Kredi Veriyor! Başvuran Herkesin Hesabına Anında Yatıyor..!

Vakıfbank, İş Bankası ve Yapı Kredi 3 Ay Ertelemeli Kredi Veriyor! Başvuran Herkesin Hesabına Anında Yatıyor..!

Vakıfbank, İş Bankası ve Yapı Kredi 3 Ay ertelemeli kredi vereceğini duyurdu. Pandemi sürecinde kepenk indiren esnaf ve ekonomik sorunlar yaşayan vatandaşlar soluğu bankalarda alıyor. Bankaların sunduğu ihtiyaç kredileri ve diğer kredi kampanyaları bu bağlamda son dönemin en çok araştırılan konuları arasında yer aldı.

Vakıfbank, İş Bankası ve Yapı Kredi 3 Ay ertelemeli kredi vereceğini duyurdu. Pandemi sürecinde kepenk indiren esnaf ve ekonomik sorunlar yaşayan vatandaşlar soluğu bankalarda alıyor. Bankaların sunduğu ihtiyaç kredileri ve diğer kredi kampanyaları bu bağlamda son dönemin en çok araştırılan konuları arasında yer aldı. Bankalardan düşük faizli ve kolay kredi kampanyası bekleyenler için müjdeli haber Vakıfbank, İş bankası ve Yapı kredi bankasından geldi! İlgili bankalar 50 Bin TL’ye kadar, üç ay ertelemeli ve düşük faizli kredi vereceğini resmen duyurdu! Peki, kredi başvuruları nasıl yapılacak? Genel başvuru şartları ve geri ödeme planı nedir? Merak edilen tüm bu ayrıntılar haberimizde…

Vakıfbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank sunduğu 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası ile dikkatleri üzerine topluyor. Banka %1,55 faiz oranıyla 40 Bin TL’ye kadar kredi alternatifi sunarak vatandaşların ekonomik anlamda rahatlamasını hedefliyor. İlgili krediye SMS ile başvuru yapmak mümkün!  Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar KREDI, T.C. Kimlik No ve aylık net gelirini yazıp 5724’e SMS gönderebilir. Başvuru sonucu yine SMS olarak ibraz ediliyor.

Yapı Kredi Ertelemeli İhtiyaç Kredisi!

Yapı Kredi Bankası da yine zor zamanlarda destek olan bankalardan biridir. Tüm müşterilerine özel % 2,09’dan başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi veriyor. Kredinin üst limiti ise 50 Bin TL olarak açıklandı. Ayrıca 36 aya varan vade seçenekleri de sunularak geri ödemenin kolaylaştırılması hedefleniyor. Hemen banka şubeleri aracılığıyla başvurunuzu yapabilirsiniz.Ayrıca bankanın mevcut müşterisiyseniz internet şube ya da mobil uygulama üzerinden de kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

İş Bankası kendi müşterilerine özel kredi seçenekleri sunan bankalar arasında yer alıyor. Zor süreçten geçen müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor. 50 Bin TL’ye kadar kredi sunan banka aynı zamanda 36 ay vade alternatifi de sunarak kolay ödeme planı oluşturuyor. Başvuran herkes ilgili krediden faydalanabiliyor.

.

İlgili Haberler
Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.