Vakıfbank Müjdeyi Verdi! 6 Ay Sigortası Olan Kişilere 50 Bin TL Kredi Veriliyor..! İşte, Detaylar…

Vakıfbank Müjdeyi Verdi! 6 Ay Sigortası Olan Kişilere 50 Bin TL Kredi Veriliyor..! İşte, Detaylar…

Vakıfbank’tan 6 ay sigortası olanlara 50.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Vakıfbank müşterileri tarafından 50 Bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılmaktadır. Peki, Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Başvuru Şartları Nelerdir?

Ülkenin kamu bankası olduğundan dolayı müşterilerin en çok tercih ettiği bankaların başında olan Vakıfbank, siz değerli müşterilerine ihtiyaç kredisi kullandırmak üzere 50 Bin TL’ye kadar kredi veriyor. 6 aylık sigortası olan müşterilere yeni bir kredi kampanyası sunuluyor. Şayet siz de bir iş yerinde 6 ay kesintisiz olarak çalışıyorsanız, düşük faizlerle kredi kullanma imkanınız bulunuyor. Krediden, ilk taksit ödemesinden sonra 3 ay erteleme yaparak ödemenizi yapabilirsiniz. Toplamda 36 ay vadeye kadar alınacak olan bu krediyi kullanabilirsiniz.

Vakıfbank 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bu kredi miktarına başvuru yapmak için aynı iş yerinde 6 aydır sigortanız olması gerekiyor. Ayrıca kredi notunuz 1100 ve üzerindeyse krediyi alma imkanınız bulunuyor. Vakıfbank şubelerine giderek kredi başvurusu yapabilirsiniz. Şayet bu bankadan maaş alan bir müşteri değilseniz banka şubelerine giderek kimlik ve gelir belgenizi teslim etmelisiniz. Eğer bankanın müşterisiyseniz yalnızca kimliğiniz ile kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi başvurusu yaptığınız zaman düşük faiz oranlarıyla kredi kullanabilirsiniz. 50 Bin TL’ye kadar alacağınız bu kredilerde 36 ay vade ile kredi ödeme tablosu oluşturabilir, ayrıca ilk taksit ödemesinden sonra da 3 ay erteleme yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yapmak için bankaya gitmeniz zorunlu değildir. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum