Vakıfbank, N11 üzerinden alışverişler için 30 bin liraya kadar kredi imkanı veriyor..

Vakıfbank, N11 üzerinden alışverişler için 30 bin liraya kadar kredi imkanı veriyor..

Vakıfbank’tan yeni iş anlaşması! n11.com ve Mastercard kredi kullanımında yeni dönem! Vakıfbank müşterilerine yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Mastercard anlaşması bulunan işyeri sahiplerine e-ticaret alışverişlerinde taksit ve kredi kullanma imkanı sunulacak. Müşteriler ek hesapları üzerinden e-ticaret sitelerindeki alışverişlerinin ücretini ödeyebilecek.

Vakıfbank’tan e-ticaret sitelerine kredi kolaylığı

Vakıfbank müşterilerine yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Mastercard anlaşması bulunan işyeri sahiplerine e-ticaret alışverişlerinde taksit ve kredi kullanma imkanı sunulacak. Müşteriler ek hesapları üzerinden e-ticaret sitelerindeki alışverişlerinin ücretini ödeyebilecek. Vakıfbank’ın e-ticaret sitelerine yönelik kredi kullanmanın şartları nelerdir?

Vakıfbank müşterilerine dijital ihtiyaç kredisi sunmaya başladı. Özellikle pandemi döneminde e-ticaretin öneminin artması bankaları harekete geçirdi. Vakıfbank, Mastercard işbirliği sonucunda n11.com sitesi için dijital kredi verecek. Sadece kredi ile sınırlı kalmayan anlaşma taksit seçeneğiyle de müşterilerine kolaylık sağlayacak. Dijital kredi, online alışveriş işlemlerinde kredi kullanımını kolaylaştırmak ve artırmak amacıyla hayata geçirildi.

30 bin TL limit ve 12 taksit seçeneği

n11.com sitesi ile Mastercard arasındaki anlaşmanın imzaları atıldı. Mastercard kullanıcılarının yararlanabileceği anlaşma kapsamında ek limit açılacak. Müşterilerin online alışverişlerini karşılayacak olan ek hesaplar açılacak. Ek hesaplara tanınan kredi ve taksit seçenekleri sadece üye işyerleri için geçerli kabul edilecek. Vakıfbank tarafından müşterilerine sunulan taksit sayısı 12 ile sınırlı tutulacak. Anlaşmanın en dikkat çeken noktası ise 30 bin TL’ye kadar limit açılmış olması oldu. e-ticaret sitesindeki alışverişlerde müşterilerin sepetlerinde en az 750 TL en fazla ise 30 bin TL olması gerekiyor. Taksit seçeneğinden yararlanılması için de limit belirlendi. Taksit tutarının 200 TL ve üzerini kapsayacağı açıklandı.

Sadece n11.com sitesi üzerinden yapılan alışverişleri kapsayacak olan anlaşma ile Türkiye’de bir ilke imza atıldı. Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Lütfü Çelebi tarafından yapılan açıklamada, ‘’ Müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Dijital dünyadaki yenilikleri takip ederek hizmet portföyümüzü genişletmeye karar verdik. Müşterilerimiz, online alışverişlerinde limit problemi yaşamasın diye Mastercard ve n11.com anlaşmasını hayata geçirdik. Dijital alışverişler için ek hesap açılmasının sebebi ise günlük harcamalardan bağımsız şekilde online işlemlerini tamamlamalarına yardımcı olmaktır. Farklı alışveriş platformları ile görüşmelerimiz devam ediyoruz’’ dedi.

Dijital kredi başvuruları

Vakıfbank müşterileri e-ticaret sitelerinde kullanabilecek dijital kredi için başvuru yapmak zorundadır. Müşteri ilişkileri ile iletişime geçerek talebinizi iletebilirsiniz. Kredi kartı kullanımı ve kredi puanı dikkate alınarak dijital kredi başvurunuz incelenecektir. Başvurunun onaylanması halinde 30 bin TL’ye kadar kredi kullanma hakkı tanınacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.