Vakıfbank'ta hesabı olanlar dikkat! Banka ATM kartınıza yüklenecek tutarın son tarihi ve tutarı açıklandı

Vakıfbank'ta hesabı olanlar dikkat! Banka ATM kartınıza yüklenecek tutarın son tarihi ve tutarı açıklandı

Milyonlarca vatandaşın kullandığı Vakıf Bankası Banka Kartları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. VakıfBank Bankomat Kart ile gıda marketi alışverişlerinize 100 TL'ye varan Bankomat Para vereceğini duyurdu. 25-31 Ekim tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya Vakıfbank müşterileri katılabilir

Milyonlarca vatandaşın kullandığı Vakıf Bankası Banka Kartları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. VakıfBank Bankomat Kart ile gıda marketi alışverişlerinize 100 TL'ye varan Bankomat Para vereceğini duyurdu. 25-31 Ekim tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya Vakıfbank müşterileri katılabilir.

VakıfBank tarafından yapılan açıklamada, VakıfBank Bankomat Kart ile anlaşması olan  gıda marketi sektöründe tek bir seferde ve ayrı günler içerisinde yapılacak 300 TL ve üstü alışverişlere 20 TL, toplam 100 TL Bankomat Para hediye edilecektir.

VAKIFBANK BANKKART KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır. VakıfBank Mobil'de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayabilir veya Bankanızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan PARA yazıp bir boşluk bırakarak kampanyaya katılmak istediğiniz kartınızın son 6 rakamını yazıp 5724’e SMS gönderebilirsiniz göndererek katılım sağlayabilirsiniz.

KAMPANYA KOŞULLARI NELERDİR?

  • VakıfBank Bankomat Kart ile 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında gıda marketi sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 300 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, toplam 100 TL Bankomat Para hediye edilecektir.
  • Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteriye en fazla 100 TL Bankomat Para hediye edilecektir.
  • VakıfBank Worldcard’lar, Sanal Bankomat Kart, nakit çekim, mail order ve e-ticaret işlemleri, iade ve iptal işlemleri kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan Bankomat Para'lar 10 Kasım 2022 tarihinde kampanya koşullarını sağlayan müşterilerimizin kullanıma açık bireysel Bankomat Kart'larına yüklenecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.