Vatandaşları Sevindirecek Haber! Cumhurbaşkanlığı Bankaların 0,49 Faizli Kredi Kampanyasını Duyurdu

Vatandaşları Sevindirecek Haber! Cumhurbaşkanlığı Bankaların 0,49 Faizli Kredi Kampanyasını Duyurdu

Cumhurbaşkanlığı bankaların 0,49 faiz oranlı kredi kampanyasının duyurusunu yaptı. Uygun kişilerin başvurabileceği bu kampanya ile onaylanan krediler anında hesaba geçecek üstelik 36 ay vadeli ve kredi üç ay ertelemeli olacak.

Cumhurbaşkanlığı bankaların 0,49 faiz oranlı kredi kampanyasının duyurusunu yaptı. Uygun kişilerin başvurabileceği bu kampanya ile onaylanan krediler anında hesaba geçecek üstelik 36 ay vadeli ve kredi üç ay ertelemeli. Kredi faiz oranlarının yüksek oluşu nedeniyle nakit ihtiyacı olan insanlar zor durumda  kalıyor ve yüksek faizli krediler yüzünden kredi çekmekten çekiniyorlardı. Şimdi bu düşük faiz oranlı kredi ihtiyacı olanların derdine derman olacak gibi görünüyor.

Devlet Destekli Kredinin Koşulları Neler

20.000 TL ye kadar alınabilecek olan krediyi henüz hangi bankaların vereceği belli değil. Ancak tahminlere göre Ziraat bankası ve Vakıfbank'ın bu kampanyaya destek vereceği düşünülüyor.

20.000 TL lik krediyi almak isteyen kişilerin 3 ay ile 6 ay arası sigortalı olması, emekli olan kişilerin maaşını ilgili bankadan alması ve krediyi almak isteyen esnafın en az iki yıllık vergi levhasının bulunması gerekiyor. Emekli maaşını başka bankadan alan emeklilerin ise kredileri onaylanmayacak.

0,49 Faizli 20.000 TL lik Kredinin Başvurusu Nasıl Yapılır?

Tüm şartları sağlayan ve kredi sicili ile kredi notu uygun olan kişiler internet üzerinden kolaylıkla başvuru yapabilecekler. Kredi notunu bilmeyen vatandaşlar internet üzerinden saniyeler içerisinde öğrenebilirler. Başvuru krediyi veren bankaların sitesinden form doldurarak yapılabilecek.

İnternetten başvuru yapmak istemeyenlerin doğrudan banka şubesine giderek veya telefon bankacılığını kullanarak başvuru yapmaları da mümkündür. Ayrıca ilgili bankaların mobil uygulamalarından da kredi başvurusu yapılabilecek.

Tüm bu yöntemlerle başvuru bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde girildiği takdirde eğer koşullar uygunsa devlet destekli krediniz direkt olarak üç gün içerisinde banka hesabınıza geçecektir. Üç ay ertelemeli ve 36 ay vadeli 0,49 faiz oranlı 20.000 TL lik kredinizi kullanabilirsiniz. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.